Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Στο δάχτυλο έμεινε;;; Μη μου πεις.!!!Ομορφιά μου ?
Στο δάχτυλο έμεινε;;; Μη μου πεις.!!!Ομορφιά μου ?
γειασου καυλαΓεια σου μωράκι.. ?
Όχι Φυσικά...Στο δάχτυλο έμεινε;;; Μη μου πεις.!!!
Λέω και εγω... Πως θα το επέτρεπες άλλωστεΌχι Φυσικά...
αμαν ρε μωρομεαυτατα μπλουζακια βγαλταεπιτελους
Κάνει κρύο ρε μωρο ?αμαν ρε μωρομεαυτατα μπλουζακια βγαλταεπιτελους
Φώναξε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, κι εξήγησέ του (με τρόπο), ? το λόγο που πρέπει να ανάβει το καλοριφέρ παραπάνω ?Κάνει κρύο ρε μωρο ?
να ερθω αγκαλιτσα να σε ζεστανω?Κάνει κρύο ρε μωρο ?
Μέχρι να έρθει αυτός από την επαρχία θα έχεις ξεπαγιάσει???Αμέ..☺
Πας πουθενά να μαλώσεις πάλι;;;; ???Σας φιλώ και τα ξαναλέμε αργότερα!?
Προσωπική άποψη.. το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα ?Εμας τους μικροτσουτσουνους μας δεχεσαι;
Και εμείς που έχουμε την ποσότητα πάλι με την Πενταδάκτυλη μένουμεΠροσωπική άποψη.. το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα ?
Γιατί καλέ?!Τόσα κορίτσια διαθέσιμα υπάρχουνΚαι εμείς που έχουμε την ποσότητα πάλι με την Πενταδάκτυλη μένουμε
Γιατί μπορεί να είναι μεγάλη αλλά όταν μπενει το σκουφάκι μαλακονει ο γίγαντας πρέπει να πάρω ένα βοήθημα δεν ξέρω μαζί αν τα καταφέρωΓιατί καλέ?!Τόσα κορίτσια διαθέσιμα υπάρχουν
Μήπως να πάρεις μεγαλύτερα προφυλακτικα να μην σε κόβουν ..;Γιατί μπορεί να είναι μεγάλη αλλά όταν μπενει το σκουφάκι μαλακονει ο γίγαντας πρέπει να πάρω ένα βοήθημα δεν ξέρω μαζί αν τα καταφέρω
Πρέπει να προσέχει τώρα που ο καιρός έχει σκαμπανεβασματα....αμαν ρε μωρομεαυτατα μπλουζακια βγαλταεπιτελους
Θα δοκιμάσουμε να δούμε babyΜήπως να πάρεις μεγαλύτερα προφυλακτικα..;
Ναι μην κρυώσω η μπέμπα ...?Πρέπει να προσέχει τώρα που ο καιρός έχει σκαμπανεβασματα....