Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Μόνο εσύ και ο Nick1410!Οταν τα φτιαξαμε ηταν 108 κιλα και μετα απο τρια χρονια που χωρισαμε ειχε φτασει 136
Μόνο εσύ και ο Nick1410!Οταν τα φτιαξαμε ηταν 108 κιλα και μετα απο τρια χρονια που χωρισαμε ειχε φτασει 136
?????
Εγώ έχω όμως βυζάκια να δείξω και δεν θα τα στραπατσαρω μέσα σε σουτιέν ,ποτέ!!Μόνο προπόνηση βάζω και αυτό αθλητικό
Οταν τα φτιαξαμε ηταν 108 κιλα και μετα απο τρια χρονια που χωρισαμε ειχε φτασει 136
Υ.Γ. Εν τω μεταξυ μιλαμε για ηλικια 23-26 ετων, πραγματικα κριμα
Και της ελεγα σε παρακαλω, κανε κατι, θα σκασεις πια!Μόνο εσύ και ο Nick1410!
Μαζί με το αθλητικό σουτιέν πάει και ένα κολάνγια φωτογραφίες καλά είναι τα δαντελοανωμαλιάρικα
τα πιο έκφυλα γαμ?ήσια έχουν λάβει χώρα στο αμάξι μετά το γυμναστήριο με το αθλητικό σουτιέν
υγ
η άλλη εννοώ το φορούσε, όχι εγώ ?
Τι να πω......Και της ελεγα σε παρακαλω, κανε κατι, θα σκασεις πια!
Τιποτα...
Ενταξει, τι γουστο? Συναισθηματικο ηταν το θεμα, ημασταν ερωτευμενοι, τα ματια δεν βλεπουν καλα οταν σε παρασυρει το συναισθημαΕγκληματικό απο θεμα υγείας και μόνο..περί γούστου, όχι, ο καθένας με τις επιλογές του
Και ο αείμνηστος bbwlover ???Μόνο εσύ και ο Nick1410!
Mα μέσα στο μυαλό μου είσαι?Έχω μια ώραια με κολάν φωτο μου..
Που ήσουν εσύ χωμένος καλέ??Και ο αείμνηστος bbwlover ???
Που ήσουν εσύ χωμένος καλέ??
Προσευχόμουν για όλους σας αδερφέ μου (έβλεπα Σασμό)στο στασίδι του;
Προσευχόμουν και για εσένα αμαρτωλή ?Που ήσουν εσύ χωμένος καλέ??
Από αύριο που ενεργά στο σεξ πάλι δύσκολο να κάτσω τόσο εδώ ας το απολαύσω τώρα, έχει τρελή φάση λεμε ,έχουμε μπλέξει τα μπούτια μαςΠροσευχόμουν για όλους σας αδερφέ μου (έβλεπα Σασμό)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσευχόμουν και για εσένα αμαρτωλή ?
έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας
Καμπαρντίνα;;; ???2021;;; Τις Κυριακές στην εκκλησία έρχεται ένας με καμπαρντίνα, ξεχασμένος χαφιές της επταετίας ???υπερβολές
ποιανού είναι αυτό το ράσο; το βρήκα με την καμπαρντίνα μου
Γιατι ρε τύπε, ετσι μπουκαρω κι εγω στα δικαστηρια, κοστουμι, καπαρντινα, κοκκινο κασκολ και μαυρο γυαλιΚαμπαρντίνα;;; ???2021;;; Τις Κυριακές στην εκκλησία έρχεται ένας με καμπαρντίνα, ξεχασμένος χαφιές της επταετίας ???
Γιατι ρε τύπε, ετσι μπουκαρω κι εγω στα δικαστηρια, κοστουμι, καπαρντινα, κοκκινο κασκολ και μαυρο γυαλι
????ξεχάσατε ΑΦΜ για ολοκληρωμένη ταυτοποίηση
ένιγουέι, και στις εκκλησίες μια χαρά μπουκάρεις με την καπαρντίνα
ειδικά αν θέλεις να απελευθερώσεις την νύφη
Το κόκκινο κασκόλ κάνει τη διαφορά!!!Γιατι ρε τύπε, ετσι μπουκαρω κι εγω στα δικαστηρια, κοστουμι, καπαρντινα, κοκκινο κασκολ και μαυρο γυαλι