Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Έρευνες λένε ότι είναι πιο υγιεινό να κοιμαται κάποιος - α χωρίς εσώρουχα.Ναι πνίγομαι ,στον ύπνο τπτ δεν θέλω.. χειμώνα καλοκαίρι
Έρευνες λένε ότι είναι πιο υγιεινό να κοιμαται κάποιος - α χωρίς εσώρουχα.Ναι πνίγομαι ,στον ύπνο τπτ δεν θέλω.. χειμώνα καλοκαίρι
Ποια είναι η γνώμη σου για την Χριστίνα Χειλα-Φαμελλη;Μόνο Σασμός ???
Γι'αυτο ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και πίνεις νερό στο όνομα του....Δεν ξερω αν εχεις διαβασει, οτι με την πρωην μου οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ για τρια ατομα, εβγαζε υπερβαρο
Κατα τ'αλλα, δεν είσαι δικαστικος....Γιατι ρε τύπε, ετσι μπουκαρω κι εγω στα δικαστηρια, κοστουμι, καπαρντινα, κοκκινο κασκολ και μαυρο γυαλι
Μανούλα μου, για γλύψιμο με τις ώρες είσαιΠάρτε και αυτή και φεύγω, πάω στους γείτονες να δω τι παίζει
Κατα τ'αλλα, δεν είσαι δικαστικος....
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ
Πήγαινε να δεις τι έλεγε στο νήμα "πολιτικες εξελίξεις" πριν από κάνα 3ημερο σχεδονωπ, πάνω που τα χαμε λύσει όλα και θα πέφταμε για ύπνο μακάριοι
Πήγαινε να δεις τι έλεγε στο νήμα "πολιτικες εξελίξεις" πριν από κάνα 3ημερο σχεδον
Τρέλλα!!! Της κάνει κάτι πλάνα ο σκηνοθέτης μερικές φορές να φαίνεται το πίσω σύστημα... Μούρλια!!! Τρελό πατούρι επίσης αλλά κοντοπούτανο είναι αυτή που παίζει την Ασπα αλλά θεωρώ τη Ντόρα (τη νυχού, κόρη καφετζή) ως το υπέρτατο όπλο!!!!!Ποια είναι η γνώμη σου για την Χριστίνα Χειλα-Φαμελλη;
Σαν γυναίκα εννοω
Έβλεπες το " η ζωή εν ταφω"; είχε και λίγο "γυμνο" εκει...Τρέλλα!!! Της κάνει κάτι πλάνα ο σκηνοθέτης μερικές φορές να φαίνεται το πίσω σύστημα... Μούρλια!!! Τρελό πατούρι επίσης αλλά κοντοπούτανο είναι αυτή που παίζει την Ασπα αλλά θεωρώ τη Ντόρα (τη νυχού, κόρη καφετζή) ως το υπέρτατο όπλο!!!!!
Μπα όχι, δεν ήμουν της TV. Από το πρώτο λοκντάουν άρχισα να βλέπω ?Έβλεπες το " η ζωή εν ταφω"; είχε και λίγο "γυμνο" εκει...
Ναι, εννοώ αν την έβλεπες αυτή την σειρά απο youtube.Μπα όχι, δεν ήμουν της TV. Από το πρώτο λοκντάουν άρχισα να βλέπω ?
Όχι, δεν έβλεπα!. Αλλά πού να είναι η Jo τέτοια ώρα;;; Μάλλον την ξενύχτησαν εχτές τα καλόπαιδα ?Ναι, εννοώ αν την έβλεπες αυτή την σειρά απο youtube.
ΥΓ : ούτε εγώ είμαι της τηλεόρασης, την εχω κοψει εδω και 11 χρόνια.
Ψαξτο, ειναι δραματοποιηση του ομώνυμου βιβλίου του Στρατή Μυριβήλη.Όχι, δεν έβλεπα!. Αλλά πού να είναι η Jo τέτοια ώρα;;; Μάλλον την ξενύχτησαν εχτές τα καλόπαιδα ?
Καλημέρα και από εμένα!
Καλημέρα και από εμένα!
δεν τα ξερεις καλα τα γραμματα επιπεδου M.M.A ειναιΚαλημερα!!!Μα η κοπελα ειναι επιπεδου τσαμπιονς λιγκ!