Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 175.142
Εγώ τι σου έκανα..?αστον αυτον τωρα
Εγώ τι σου έκανα..?αστον αυτον τωρα
πρωτα μπαινει ο Αθηναιος, τα γυναικοπαιδα πρωταΘα σύρεις πρώτος τον χορό?
Αλήθεια,ακόμη δουλεύει και δεν είναι εδώ?πρωτα μπαινει ο Αθηναιος, τα γυναικοπαιδα πρωτα
Οι ιδέες δεν πεθαίνουν!
Δεν ξαναβάζετε το προηγούμενο σας avatar καλύτερα?Έγινε ολόκληρη μάχη ιδεών αλλά στο τέλος δεν υπήρξαν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι, ούτε ιδέες
- St. B.
πρωτα μπαινει ο Αθηναιος, τα γυναικοπαιδα πρωτα
Αλλαξε αβαταρ1 μήνα μετά το ξεμπανάρισμα, θυμήθηκαν να σου ανοίξουν νήμα στήριξης
συμφορουμίτες να σου πετύχουν
Ωραίο νήμα αυτό, με βρίσκει σύμφωνη,έτσι κι αλλιώς δεν φορώ ποτέ σουτιέν1 μήνα μετά το ξεμπανάρισμα, θυμήθηκαν να σου ανοίξουν νήμα στήριξης
συμφορουμίτες να σου πετύχουν
Σκέφτεται να βάλει το δικό σαςΑλλαξε αβαταρ
Μου θυμισες ενα παλιο ανεκδοτοΩραίο νήμα αυτό, με βρίσκει σύμφωνη,έτσι κι αλλιώς δεν φορώ ποτέ σουτιέν
?????Μου θυμισες ενα παλιο ανεκδοτο
Λεει μια γυναικα με πολυ μικρο βυζι στον αντρα της, "παω να αγορασω ενα σουτιεν"
Της απανταει αυτος "τι να το κανεις το σουτιεν, μηπως εχεις και τιποτα να βαλεις μεσα"?
Και του λεει αυτη "και τι με αυτο, μηπως εσυ δεν φοράς σωβρακο?"
Μου θυμισες ενα παλιο ανεκδοτο
Λεει μια γυναικα με πολυ μικρο βυζι στον αντρα της, "παω να αγορασω ενα σουτιεν"
Της απανταει αυτος "τι να το κανεις το σουτιεν, μηπως εχεις και τιποτα να βαλεις μεσα"?
Και του λεει αυτη "και τι με αυτο, μηπως εσυ δεν φοράς σωβρακο?"
Ενταξει, καλη εισαι?????
Εγώ έχω όμως βυζάκια να δείξω και δεν θα τα στραπατσαρω μέσα σε σουτιέν ,ποτέ!!Μόνο προπόνηση βάζω και αυτό αθλητικό
Ενταξει, καλη εισαι
Αν και τα δικα μου γουστα γενικως ειναι αλλου ειδους, γνωριζουν οι φιλοι εδω
Δεν ξερω αν εχεις διαβασει, οτι με την πρωην μου οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ για τρια ατομα, εβγαζε υπερβαροΞέρω κάτι μου είπαν, δεν είμαι του γούστου σου,59,60 κιλά όλη κι όλη
Καλά ρε,πόσα κιλά ήταν?Δεν ξερω αν εχεις διαβασει, οτι με την πρωην μου οι δυο μας δεν μπορουσαμε να μπουμε σε ασανσερ για τρια ατομα, εβγαζε υπερβαρο
Οταν τα φτιαξαμε ηταν 108 κιλα και μετα απο τρια χρονια που χωρισαμε ειχε φτασει 136Καλά ρε,πόσα κιλά ήταν?