TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ωμοφαγια επειδη ειναι αθλητριαΤις άλλες μέρες τρώει κανονικά το κρεατακι της Κυρ Τάσσο...?
ωμοφαγια επειδη ειναι αθλητριαΤις άλλες μέρες τρώει κανονικά το κρεατακι της Κυρ Τάσσο...?
Τρεξε κόσμε να πάρεις σειρά... Σε βλέπω να μην μπορείς να κάτσεις...Λοιπόν, από αύριο θεωρώ μπαίνει ξανά το σεξ στο μενο,ύ επειδή με ρωτάτε αρκετοί και κάποιοι που κλείσαμε δυστυχώς ακύρωσα ,αναγκαστικά. .
προτιμαει στα 4 ...δεν καθεται την ποναει η μεση της ... αμεσως εσυ την κακια στα χειλιαΤρεξε κόσμε να πάρεις σειρά... Σε βλέπω να μην μπορείς να κάτσεις...
Καμία κακία κυρ Τάσσο μου... Απλά είπα πως μετά δεν θα μπορεί να κάτσει απο το πολύ πρωκτικό...προτιμαει στα 4 ...δεν καθεται την ποναει η μεση της ... αμεσως εσυ την κακια στα χειλια
ναι ναι μεχρι να ειναι καποιος κοντα σου εκεινη την ωρα... και μεχρι να ερθει το εκαβ δεν ξερουμε τι μπορει να συμβειΑχ όταν μπαίνω εδώ και σας βλέπω ζωηρά ζωηρά τ αγόρια μου,τρελαίνομαι!!!Ότι και να λέτε,εγώ σας αγαπώ!
χοιρινουλξη αν δεν κοψεις τα κυριλικια δεν σε βλεπω να βγαζεις ουτε καν το σ/Κ που ερχεταιΚαμία κακία κυρ Τάσσο μου... Απλά είπα πως μετά δεν θα μπορεί να κάτσει απο το πολύ πρωκτικό...
Σκέτη ΚΑΥΛΑ...Καλημέρα..αν και ακόμη χουζουρεύω..
Κομμένα τότε παίχτη μου.... Δεν παίζουν με αυτά..?χοιρινουλξη αν δεν κοψεις τα κυριλικια δεν σε βλεπω να βγαζεις ουτε καν το σ/Κ που ερχεται
Μις χαρά κάθομαι, τόσα και τόσα έχω πάρει!?Καμία κακία κυρ Τάσσο μου... Απλά είπα πως μετά δεν θα μπορεί να κάτσει απο το πολύ πρωκτικό...
τα φυλλα και τα δεντρα μονο δεν εχεις παρειΜις χαρά κάθομαι, τόσα και τόσα έχω πάρει!?
Μιλάει η εμπειρία.... ?Μις χαρά κάθομαι, τόσα και τόσα έχω πάρει!?
Σκέτη ΚΑΥΛΑ...
Και σου είχα στείλει και πρόσφατα τη φαντασίωση μου στο κρεβάτι σου...
Χουζούρι, καυλι από πίσω και χούφτωμα τις βυζαρες σου
Τι γίνεται εδώ?Ομορφιά μου!
Είμαστε naughty boysΑχ όταν μπαίνω εδώ και σας βλέπω ζωηρά ζωηρά τ αγόρια μου,τρελαίνομαι!!!Ότι και να λέτε,εγώ σας αγαπώ!
Κομψότατη
εγω δεν βλεπομαι ειμαι μυστικος και ειμαι αορατος σαν το AZAXΕίμαι λίγο στο τρέξιμο σήμερα, μόλις χαλαρώσω θα μπω να σας δω αγοράκια μου !
Ευχαριστώ πολύ, αχ το επίθετο Ιακωβιδης μου θυμίζει τον τραγουδιστή που είμαι ερωτευμένη...?Κομψότατη
Τι γίνεται εδώ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαστε naughty boys
Η παρουσία σου είναι αισθητή...για μυστικός ?εγω δεν βλεπομαι ειμαι μυστικος και ειμαι αορατος σαν το AZAX