Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.288
Αρκουδάκι μου.. ?Καλημέρα!!!
Αρκουδάκι μου.. ?Καλημέρα!!!
ΣΑΛΙΑ ΠΡΩΙ πρωιΑρκουδάκι μου.. ?
Ζήλειες;;;;; ???ΣΑΛΙΑ ΠΡΩΙ πρωι
για εμας που ειμαστε επιχειρηματίες δεν ειναι πρωι ... τωρα πιανουν δουλεια οι μισθωτοιKaripidis και Νιπλης, στον ύπνο σας με είδατε ρε σεις?Ο ένας με θέλει με παστίτσιο ο άλλος με χυλοπίτες..Νηστικοί πεσατε το βράδυ και βλέπατε εφιάλτες χαχαχαχαχχαχαχα!
Εγώ είμαι εισοδήματιας, δουλεύει το μουνάκι μου για μένα..για εμας που ειμαστε επιχειρηματίες δεν ειναι πρωι ... τωρα πιανουν δουλεια οι μισθωτοι
Κάποιος πρέπει να δουλεύει σε αυτό το νήμα ????Εγώ είμαι εισοδήματιας, δουλεύει το μουνάκι μου για μένα..
Αχ πάρε την άδεια από τον επίσημο γαμπρό και σου ερχομαι, δεν έχω τέτοια κολλήματα..Καλημέρα Τζο!!!
ΥΓ : Μαγκες, η Τζο είναι δικιά μου, είμαι Ταύρος, γεννηθείς 19/5,και ξέρω ότι τα ίδια ζώδια τα πάνε τέλεια μεταξύ τους...
Do you need cuddling?Καλημέρα..αν και ακόμη χουζουρεύω..
Ποιος είναι ο επίσημος;;Όχι τίποτα... Για να ξέρουμε ποιον κερατώνουμεΑχ πάρε την άδεια από τον επίσημο γαμπρό και σου ερχομαι, δεν έχω τέτοια κολλήματα..
Αχ αμέ, γιατί όχι...?Do you need cuddling?
Ποιος είναι ο επίσημος;;Όχι τίποτα... Για να ξέρουμε ποιον κερατώνουμε
θα το μαθουμε μια ημερα που θα σε βρουμε μπανταρισμενη στο κατΓιατί θυμάμαι νομίζεις ,σε τόσους έχω τάξει γάμο χαχαχχαχαχχα
Ο λαός σου απαιτεί βίντεο από το ντουςΛοιπόν αγόρια πάω για ντουζ και δρόμο έχω εξωτερικές εργασίες, να έχουμε μια όμορφη ημέρα όλοι!
Joannούλα πέτρα μας τον κάνεις, κι είμαστε και στη δουλειά...
Πολύ χαίρομαι!!!Joannούλα πέτρα μας τον κάνεις, κι είμαστε και στη δουλειά...
να δω πού θα τον χώσουμε...Πολύ χαίρομαι!!!
πώς πάνε, αλήθεια, τα κόκκινα ποταμια σου;Πολύ χαίρομαι!!!