George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.549
- Πόντοι
- 5.646
Πολύ ωραία φωτοΣου χαλάω χατήρι?
Πολύ ωραία φωτοΣου χαλάω χατήρι?
Ποιο τραγούδι καυλα μου?Θέλω το τραγούδι που μου αφιέρωσες..
Ευχαριστώ...?Πολύ ωραία φωτο
Πριν σας ερθει περιοδος πριζονται τα βυζακια. Τουμπανο.
....χαχαχαχαχαχαχα μα τι παρατηρητικότητα !!! Εμένα έτσι είναι όμως πάντα..?Πριν σας ερθει περιοδος πριζονται τα βυζακια. Τουμπανο.
Τοτε πρεπει να γινει ερευνα απο κοντα...........χαχαχαχαχαχαχα μα τι παρατηρητικότητα !!! Εμένα έτσι είναι όμως πάντα..?
ποποπο μωρο μου.....αντε να ρθω Αθηνα παλι να χωθω μεσατου κανενα τριωρο γιατι μια ωρα μαζι σου δεν φτανει.....να ερθω να μου τον λιωσεις παλιστο γ@μ@σ@Σου χαλάω χ
...ενώ μου ήρθες τότε ντροπαλός..μετα απο 1 ώρα μαζι μου έγινες Ο τολμηρός!!Θα χαρώ να σε ξαναδώ..και όχι μόνο..ποποπο μωρο μου.....αντε να ρθω Αθηνα παλι να χωθω μεσατου κανενα τριωρο γιατι μια ωρα μαζι σου δεν φτανει.....να ερθω να μου τον λιωσεις παλιστο γ@μ@σ@
εννοειται μωρο μου οτι θα τα ξαναπουμε...ενώ μου ήρθες τότε ντροπαλός..μετα απο 1 ώρα μαζι μου έγινες Ο τολμηρός!!Θα χαρώ να σε ξαναδώ..και όχι μόνο..
Ευτυχώς που εδω μέσα είμαστε αρκετοί με τα ίδια γούστα?Σου χαλάω χατήρι?
Αλλιώς θα μπερδεύομουν η ξανθιά!!Ευτυχώς που εδω μέσα είμαστε αρκετοί με τα ίδια γούστα?
Φώτο ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι σου παρακαλώΣου χαλάω χατήρι?
Εγω Κριός οπότε κανόνισε την πορεία σουΤαυρινα είμαι, εγωίστρια κακομαθημένη αλλά τίμια και πιστή..τώρα αυτό το πιστή με προβληματίζει.. Αλλά για να το λέει τι ζώδιο
το κρεβατι γυρισμενο στην δυτικη πλευρα ?Φώτο ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι σου παρακαλώ
nai σκουπισου εγω μονο βραστη μπορω να σε κανω η στο φοιυρνο με χυλοπιτεςΌσοι γαμπροί έρχονται μετά λακιζουν,με βλέπω να μενω με τον Καρυπιδη στο τέλος ??????
Καλημέρα!!!Καλημέρα..αν και ακόμη χουζουρεύω..