argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.060
- Πόντοι
- 9.297
Δηλαδή χειμωνιάτικα κοιμάσαι σχεδόν όπως γεννήθηκες;Χωρίς ένα νυχτικακι ,ένα κάτι;Το καλοκαίρι ολόγυμνη κοιμάσαι;Καλημέρα..αν και ακόμη χουζουρεύω..
Δηλαδή χειμωνιάτικα κοιμάσαι σχεδόν όπως γεννήθηκες;Χωρίς ένα νυχτικακι ,ένα κάτι;Το καλοκαίρι ολόγυμνη κοιμάσαι;Καλημέρα..αν και ακόμη χουζουρεύω..
Φοράει μόνο το Chanel no 5Δηλαδή χειμωνιάτικα κοιμάσαι σχεδόν όπως γεννήθηκες;Χωρίς ένα νυχτικακι ,ένα κάτι;Το καλοκαίρι ολόγυμνη κοιμάσαι;
Ναι πνίγομαι ,στον ύπνο τπτ δεν θέλω.. χειμώνα καλοκαίριΔηλαδή χειμωνιάτικα κοιμάσαι σχεδόν όπως γεννήθηκες;Χωρίς ένα νυχτικακι ,ένα κάτι;Το καλοκαίρι ολόγυμνη κοιμάσαι;
Angel φορω,έτσι να ξέρετε επειδή έχω και γιορτή 7 Γενάρη ????Φοράει μόνο το Chanel no 5
Το ίδιο έλεγε και η Νασταζια Μητρόπουλου πρώην συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή "Όλα" του μακαρίτη του Θέμου...αχχχ...οι καλές μέρες είχαν και το "Όλα"!Ναι πνίγομαι ,στον ύπνο τπτ δεν θέλω.. χειμώνα καλοκαίρι
Είναι αυτό με την στο μπουκαλακι;Angel φορω,έτσι να ξέρετε επειδή έχω και γιορτή 7 Γενάρη ????
Ολόγυμνη κάνεις νάνι?Ναι πνίγομαι ,στον ύπνο τπτ δεν θέλω.. χειμώνα καλοκαίρι
Ναι ...βολεύει σε κάνα έκτακτο, που να ντύνομαι και να ξεντυνομαιΟλόγυμνη κάνεις νάνι?
Μην μου κρυώσεις μόνοΝαι ...βολεύει σε κάνα έκτακτο, που να ντύνομαι και να ξεντυνομαι
Άργησες να μπεις σήμερα, και είχα πρόταση γάμου άλλη σε πμ ?Μην μου κρυώσεις μόνο
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????????Άργησες να μπεις σήμερα, και είχα πρόταση γάμου άλλη σε πμ ?
Η Μαρία της σιωπής θα γίνω ?,δεν λέω..ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????????
Η Μαρία της σιωπής θα γίνω ?
Ένα στοιχείο θα δώσω είναι φίλος σου.. να τον χαίρεσαι ????
Αυτός εδώ ψάχνει να βρει τον θύτη
Φίλος-φίδι εννοείςΈνα στοιχείο θα δώσω είναι φίλος σου.. να τον χαίρεσαι ????
Ούσα τέκνον μου, ούσαΑλλά η Ιωάννα όντας τεκνατζού,μόνο εμένα αγαπά
Ουπς,δεν το πρόσεξαΟύσα τέκνον μου, ούσα
Κάνουν τα ρεπό μουΕσένα φυσικά αγαπάω ?,οι άλλοι απλά γεμίζουν τα κενά σου ..?
Αυτά είναι!!!Την κάνω για καφέ θα σας δω το βράδυ ?