kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Πριν τον covid εμείς ψιλοβγαίναμε αλλά τώρα... ?Πάνε οι παρέες, πάνε τα ωραία μας... ?Σπάνια βγαίνω και εγώ.. μη νομίζεις..
Πριν τον covid εμείς ψιλοβγαίναμε αλλά τώρα... ?Πάνε οι παρέες, πάνε τα ωραία μας... ?Σπάνια βγαίνω και εγώ.. μη νομίζεις..
Άργησες αγάπηΝα βάλω μια φωτο από το τελευταίο ραντεβού για σήμερα...
παντα υπηρχαν κανονες στη διασκεδαση ασχετα που ειχαμε μαθει να μην τους ακολουθουμε απλα πλεον οι κανονες ειναι ακομα ποιο αυστηροιΌταν βγαίνεις να διασκεδάσεις με κανόνες ,σίγουρα είναι κάτι περίεργο και πρωτόγνωρο..Δεν είχαμε μάθει έτσι.. Αλλά είναι η νέα τάξη πραγμάτων και έτσι θα πορευτούμε για όσο χρειαστεί..
Είμαι το πλεον ακατάλληλο άτομο για να κρίνω και πολλά περί διασκέδασης κλπ, λόγω ότι δεν πολύ βγαίνω..ούτε πίνω ούτε καπνίζω, ειμσι δλδ η ψυχή της παρέας ???παντα υπηρχαν κανονες στη διασκεδαση ασχετα που ειχαμε μαθει να μην τους ακολουθουμε απλα πλεον οι κανονες ειναι ακομα ποιο αυστηροι
καλα μην νομιζεις οτι κι εγω ειμαι party animal αλλα παντα οταν βγαιναμε εξω να διασκεδασουμε επρεπε να τηρουμε καποιους κανονες (μην πινεις αν οδηγεις κλπ) πλεον εχουμε και τους κανονες του covid-19Είμαι το πλεον ακατάλληλο άτομο να σου πω να κρίνω και πολλά περί διασκέδασης κλπ, λόγω ότι δεν πολύ βγαίνω..
Απο τις κορυφαίες ερμηνείες του Παπαμιχαήλ η φωτο σου.....Δε βαριέσαι το καρτέρι;;; Καλύτερα περπατητό αλλά θέλει σκύλο ?
Μάλλον πέτυχε περίπτωση ανω των 20 πόντων η Τζο, χαχαχχαχαΝα βάλω μια φωτο από το τελευταίο ραντεβού για σήμερα...
Καλημερα αν και δεν ειχα την τιμη ακομη να σε γνωρισω απο κοντα. Αλλα που θα παει θα τα καταφερω πιστευω. Καλη συνεχεια ομορφη.Καλημέρα!
Καλη Κυριακή γλυκέ μου ?Καλημερα αν και δεν ειχα την τιμη ακομη να σε γνωρισω απο κοντα. Αλλα που θα παει θα τα καταφερω πιστευω. Καλη συνεχεια ομορφη.
Καλή Κυριακή καλημερα joannaΚαλη Κυριακή γλυκέ μου ?
Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κανόνες, απλά οι παρέες δυσκόλεψαν ?Μεγαλώνουμε και μαζί και οι υποχρεώσεις. Άλλος θα συναντηθεί με τα παιδιά του άλλος με τα εγγόνια, άλλος δεν έχει όρεξη, άλλος δεν έχει λεφτά... ?παντα υπηρχαν κανονες στη διασκεδαση ασχετα που ειχαμε μαθει να μην τους ακολουθουμε απλα πλεον οι κανονες ειναι ακομα ποιο αυστηροι
...Λογικό ότι αναφέρεις, το διακρίνω και εγώ,και να σου πω κάτι,πολλά δυσκόλεψαν, Όχι μόνο αυτό..Προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κανόνες, απλά οι παρέες δυσκόλεψαν ?Μεγαλώνουμε και μαζί και οι υποχρεώσεις. Άλλος θα συναντηθεί με τα παιδιά του άλλος με τα εγγόνια, άλλος δεν έχει όρεξη, άλλος δεν έχει λεφτά... ?
Πριν τον covid δεν υπήρχε σ/Κ που να μη βγούμε οικογενειακά ή ζευγάρι με παρέα, έστω και σε σουβλατζίδικο που λέει ο λόγος ?...Λογικό ότι αναφέρεις, το διακρίνω και εγώ,και να σου πω κάτι,πολλά δυσκόλεψαν, Όχι μόνο αυτό..
Θες καμάρι μου να σε πάω για σουβλάκια ?!!!ντύσου και πάμε!?Πριν τον covid δεν υπήρχε σ/Κ που να μη βγούμε οικογενειακά ή ζευγάρι με παρέα, έστω και σε σουβλατζίδικο που λέει ο λόγος ?
Κατσε να μπει ο Ρανγκαρ να σε περασει σούβλα που μου κανονιζεις και βόλτεςΘες καμάρι μου να σε πάω για σουβλάκια ?!!!ντύσου και πάμε!?