TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Το μαγαζί και τα κέρατα μου το σπίτι αύριοΣτόλισες Τασούλη?μπήκες στο κλίμα των εορτών?,
Το μαγαζί και τα κέρατα μου το σπίτι αύριοΣτόλισες Τασούλη?μπήκες στο κλίμα των εορτών?,
Οκ,αλλά το γδύσιμο αμφοτέρων θα το αναλάβω εγώΜε τιμή και καμάρι θα με πάρεις, θρησκευτικό..Κα Κοκοβικου ένα πράμα!!
Μισό να πάρω το σειρινακη τηλέφωνο να στείλει συνεργείοΟκ,αλλά το γδύσιμο αμφοτέρων θα το αναλάβω εγώ
Τι νομίζεις?Μισό να πάρω το σειρινακη τηλέφωνο να στείλει συνεργείο
Εσένα βσε είχα πιο λογικό...η άλλη είναι τελείως γεια σου το ξέρωΤι νομίζεις?
Ντυμένοι θα έρθουμε?
Εγώ θα σκάσω μόνο με ένα μποξεράκι,στο οποίο θα διακρίνεται το "υπουργείο" μου και η Ιωάννα με ένα μαύρο κολλάν και 12πονταΕσένα βσε είχα πιο λογικό...η άλλη είναι τελείως γεια σου το ξέρω
Βαγγέλη πάλι θα σε πιάσουν στο στόμα τους οι κωλοφυλλαδες που έλεγε ο μακαριτηςΕγώ θα σκάσω μόνο με ένα μποξεράκι,στο οποίο θα διακρίνεται το "υπουργείο" μου και η Ιωάννα με ένα μαύρο κολλάν και 12ποντα
Το ξέρωΒαγγέλη πάλι θα σου κλάσουν στο στόμα τους οι κωλοφυλλαδες που έλεγε ο μακαριτης
Το ξέρεις ότι η πολύ κόντρα κρυβει ποθο καρυπιδη ..?Εσένα βσε είχα πιο λογικό...η άλλη είναι τελείως γεια σου το ξέρω
Τι βάζεις συνέχεια τον κωλο σου ξεβρακωτο...βάλε μια συνταγή για τουλουμπεςΣεξακι σημερα δεν βάλαμε..
Εχμ,έχω μια δουλίτσα!Σεξακι σημερα δεν βάλαμε..
Δεν ξέρω να μαγειρεύω ...?Τι βάζεις συνέχεια τον κωλο σου ξεβρακωτο...βάλε μια συνταγή για τουλουμπες
Δεν έχω τέτοια πράγματα εγώ ...είμαι πτηνό ελεύθεροΤο ξέρεις ότι η πολύ κόντρα κρυβει ποθο καρυπιδη ..?
Μυθικές στιγμές.
Από πουτσες όμως αυθεντία εεεΔεν ξέρω να μαγειρεύω ...?
Πρώτη και καλύτερη!!!!Από πουτσες όμως αυθεντία εεε
Μορφή ο Ευάγγελος..έσπασε το καλούπι μετά!Μυθικές στιγμές.
Κάθε βράδυ στα μπουζούκια τα έσπαγα.
Θελειι η ......να κρυφτεί αλλά στην έρημο δεν έχει δεντραΠρώτη και καλύτερη!!!!