Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.912
Ιδιαίτερη κίνηση σήμερα ..Είπαν τ αγόρια στις γυναίκες ότι θα πάνε να χαιρετήσουν τον Πάπα..Τι ευλάβεια ?
Λες;Καλή δικαιολογία για έξοδο...Ιδιαίτερη κίνηση σήμερα ..Είπαν τ αγόρια στις γυναίκες ότι θα πάνε να χαιρετήσουν τον Πάπα..Τι ευλάβεια ?
αυτα ειναι λιμουζινες , κατι πιο εκλεκτο για τον προεδρο
Δεν νομίζω ,έξω είναι τ αγόρια και κάνουν αταξίες, το Σαββατοκύριακο υπάρχει η δικαιολογία βόλτα με φίλους...ξέρω εγώ.. ?Κι όπως βλέπεις, αργά το απόγευμα... Νέκρα!!! Η παντόφλα πάει σύννεφο ???????
Ποια βόλτα;;; Τους έχουν στρώσει οι γυναίκες τους για στόλισμα ???Δεν νομίζω ,έξω είναι τ αγόρια και κάνουν αταξίες, το Σαββατοκύριακο υπάρχει η δικαιολογία βόλτα με φίλους...ξέρω εγώ.. ?
...και αυτοί που ήρθαν βρε?!???Ποια βόλτα;;; Τους έχουν στρώσει οι γυναίκες τους για στόλισμα ???
Κάποιοι στολίζουν τάρανδοΠοια βόλτα;;; Τους έχουν στρώσει οι γυναίκες τους για στόλισμα ???
Όλοι παντρεμένοι είναι??? Άρχισες και εσύ τα πρακτορικα σαν τον Καρυπίδη...και αυτοί που ήρθαν βρε?!???
Σου έλειψα βρε??ώρες ειχα να μπω, είδες???Ούτε λαικ!Όλοι παντρεμένοι είναι??? Άρχισες και εσύ τα πρακτορικα σαν τον Καρυπίδη
Στόλιζα τα κέρατα μου δεν έβλεπαΣου έλειψα βρε??ώρες ειχα να μπω, είδες???Ούτε λαικ!
Να τα μας (vol 395838474738181919)
Ομορφαντρα ,μοναδική μου αγάπη.. πήγα για τα στέφανα γι αυτό έλειψα.. ?Να τα μας (vol 395838474738181919)
Τι είναι αυτό αριθμός λογαριασμού τραπέζης?? Στον νιπλη στείλε τον για επενδύσειςΝα τα μας (vol 395838474738181919)
Θρησκευτικό ή πολιτικό θα κάνουμε?Ομορφαντρα ,μοναδική μου αγάπη.. πήγα για τα στέφανα γι αυτό έλειψα.. ?
Απο γαρύφαλλα???? Κολυβά παραγγείλειςΟμορφαντρα ,μοναδική μου αγάπη.. πήγα για τα στέφανα γι αυτό έλειψα.. ?
Να μου τα φάει όλα ο μουνης?Τι είναι αυτό αριθμός λογαριασμού τραπέζης?? Στον νιπλη στείλε τον για επενδύσεις
Θρησκευτικό ή πολιτικό θα κάνουμε?