Kostas(18)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2020
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στο νήμα..καλησπέρα Ιωάννα..και γω θα ψυνομουν για παρτουζα αν τυχαινε
Οργάνωση και ενημέρωση θέλω!?Καλησπέρα στο νήμα..καλησπέρα Ιωάννα..και γω θα ψυνομουν για παρτουζα αν τυχαινε
Όταν ο άνδρας είναι ευγενικός και όχι ειρων & προσβλητικός ...λιώνω ..πραγματικά...Μου αρέσουν πολύ άνδρες παλαιάς κοπής..Ευχαριστώ για όμορφο γραπτό σου!Καλησπέρα Joanna
- νέος στην παρέα σου αυτή
- ώριμος με σχετικές εμπειρίες
- Εντυπωσιασμένος από το πνεύμα και το επίπεδο της επικοινωνίας σου
- ενθουσιασμένος από την εικόνα και την ερωτική διάθεση σου
Τα λέμε από κοντά σύντομα
Υπέροχη ΓΥΝΑΊΚΑ
Ναι ναι ξεκινάμε με καμία φωτογραφία σουΟργάνωση και ενημέρωση θέλω!?
Έβαλα καλέ ,2 ήδη !!Ναι ναι ξεκινάμε με καμία φωτογραφία σου
Περιμένω μια κυριακάτικη!
Καλησπέρα ,σορυ δεν είδα ότι έγραψες νωρίτερα είμαι στο μέσα έξω σήμερα..Καλησπέρα Τζοαννα
Πώς την βρήκες χαμένη αυτή τη φωτο απορώ Χαχαχχα!!Άντε να σε δούμε και σε κάνα wod για crossfit
Να βάλεις το ψυγείο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία μην αλλοιώνουν και τα τρόφιμαΌταν ο άνδρας είναι ευγενικός και όχι ειρων & προσβλητικός ...λιώνω ..πραγματικά...Μου αρέσουν πολύ άνδρες παλαιάς κοπής..Ευχαριστώ για όμορφο γραπτό σου!
Ok όπως σου βγαίνει!Μπα δεν είναι το στοιχείο μου
Τι σχέση Έχει αυτό βρε?!?επειδη έγραψα μεταφορικά λιώνω Ε?Μου αρέσει αυτό το στυλ άνδρα..Να βάλεις το ψυγείο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία μην αλλοιώνουν και τα τρόφιμα
Μπήκα στο νήμα και με πέταξε σε αυτήν την φώτο ?Πώς την βρήκες χαμένη αυτή τη φωτο απορώ Χαχαχχα!!
Για να μην λιώνειςΤι σχέση Έχει αυτό βρε?!?
Τασούλη χθες μπηκα να παραθέσω μια άποψη μου, σοβαρή μεν αλλά και με χιουμοριστική διάθεση δε,σε ότι αφορά καθηγητή και ξύλο στη μαθήτρια ,και στο άσχετο με προσέβαλε ένας.. ακολούθησε φυσικά και ενας άλλος ,υποθέτω αυλικος του..Αρα πως να μη μπω στη διαδικασία να συγκρίνω μια ευγενική συμπεριφορά με μια αξεστη και άσχετη?!Για να μην λιώνεις
Οπως γνωρίζω ότι εύκολα ορμάς το τι πρεσβεύουν κάποιοι εδώ μέσα άστο ξέρω ποιο καλά από εσένα ...ο Τιτανικός ναυάγησε μια φοράΤασούλη χθες μπηκα να παραθέσω μια άποψη μου, σοβαρή μεν αλλά και με χιουμοριστική διάθεση δε,σε ότι αφορά καθηγητή και ξύλο στη μαθήτρια ,και στο άσχετο με προσέβαλε ένας.. ακολούθησε φυσικά και ενας άλλος ,υποθέτω αυλικος του..Αρα πως να μη μπω στη διαδικασία να συγκρίνω μια ευγενική συμπεριφορά με μια αξεστη και άσχετη?!
Εσύ γνωρίζεις καλά ότι είμαι λάτρης του χιούμορ και διαθέτω αυτοσαρκασμο,όπως και εσύ άλλωστε. .?
Νομίζω έχω την κατάλληλη ωριμότητα ηλικιακά και εμπειρικά να απέχω από ανασφάλειες και δήθεν συμπεριφορές .. όπως και να έχει Α ευχαριστώ ?Αν και οπως εγραψα δεν ειχα ακομη την τιμη να σε συναντησω απο οσα διαβαζω εδω μεσα πρεπει να εισαι και γαμω τους χαρακτηρες. Με χιουμορ, ανετη χωρις αναστολες. Keep walkingSexyJoanna.
Οπως γνωρίζω ότι εύκολα ορμάς το τι πρεσβεύουν κάποιοι εδώ μέσα άστο ξέρω ποιο καλά από εσένα ...ο Τιτανικός ναυάγησε μια φορά
Ναι είναι εκείνη την ώρα να είναι μπροστά σου ο άλλος και τον βλέπω μούμια στο ΚΑΤΜπα..απαντώ όπως μου απαντούν..οταν πάρω ευγένεια θα δώσω όταν πάρω αγένεια πάλι θα δώσω ..ανταποδίδω..ποτέ δεν κάνω επίθεση πρώτη
Α ρε Τάσο, εσύ έχεις χιουμορ που μου ταιριάζει !!!Ναι είναι εκείνη την ώρα να είναι μπροστά σου ο άλλος και τον βλέπω μούμια στο ΚΑΤ