Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Είμαι είμαι... Πες μια καλή κουβέντα μπας και γλυτώσω την ηλεκτροπληξίαΕιναι πολυ καλος ανθρωπος ο peter κυρια Ιωαννα!
Είμαι είμαι... Πες μια καλή κουβέντα μπας και γλυτώσω την ηλεκτροπληξίαΕιναι πολυ καλος ανθρωπος ο peter κυρια Ιωαννα!
Αρκεί να μη με ματιασειςΜαλιστα κυρια Ιωαννα! Συγνωμη! Να χρησιμοποιησω τη φωτο προφιλ σας για τις μετανοιες;;
Βάλε αυτή που είναι μετά το anal...Θα πιάσουν καλύτερα οι προσευχέςΜαλιστα κυρια Ιωαννα! Συγνωμη! Να χρησιμοποιησω τη φωτο προφιλ σας για τις μετανοιες;;
Οχι κυρια σε καμια περιπτωσηδεν θα σας ματιασω! Μπορω να απανταω σε αλλους κυρια ή μονον αν μου το επιτρεψετε εσεις;Αρκεί να μη με ματιασεις
Ναι ρε φίλε....Να τις πιπιλίζω για ώρες αυτές τις ρόγες
....Δεν πας για νάνι, Ε?πολλά λες..θες εκπαίδευση!Οχι κυρια σε καμια περιπτωσηδεν θα σας ματιασω! Μπορω να απανταω σε αλλους κυρια ή μονον αν μου το επιτρεψετε εσεις;
Καληνυχτα σας κυρια Ιωαννα! Κανω τις μετανοιες μου και μετα παω για υπνο οπως με διαταξατε!Συγνωμη κυρια Ιωαννα!....Δεν πας για νάνι, Ε?πολλά λες..θες εκπαίδευση!
Άκου τη Jo φίλε... Για το καλό σου?....Δεν πας για νάνι, Ε?πολλά λες..θες εκπαίδευση!
Ρεζίλι μ έκανες βρε !!?Καληνυχτα σας κυρια Ιωαννα! Κανω τις μετανοιες μου και μετα παω για υπνο οπως με διαταξατε!Συγνωμη κυρια Ιωαννα!
Δεν θα ξανασυμβει κυρια Ιωαννα! Σας ζητω ταπεινα συγνωμη!Ρεζίλι μ έκανες βρε !!?
Αν εννοείς για εμένα, χρησιμοποιώ την ατάκα από την ταινία αλλά και την εικόνα avatar σατυρικά. Πάντως ένας γιατρός δεν είναι άσχημη ιδέα....και δεν παει κανενας να φωναξει εναν γιατρο
Καλημερα μωρο.Καλημερούδια!
πολλες πιπες λες ...κοψε λιγοΟχι κυρια σε καμια περιπτωσηδεν θα σας ματιασω! Μπορω να απανταω σε αλλους κυρια ή μονον αν μου το επιτρεψετε εσεις;
Οχι ρε τύπε, παρεξηγησες. Ειπα οτι πεθαινει η Κατερινα, ο Παπαφλεσσας την κραταει αγκαλια και την βλεπει να ψυχορραγει και δεν παει κανενας να φωναξει εναν γιατρο μπας και την σωσουνεΑν εννοείς για εμένα, χρησιμοποιώ την ατάκα από την ταινία αλλά και την εικόνα avatar σατυρικά. Πάντως ένας γιατρός δεν είναι άσχημη ιδέα.
Υπεροχο.