Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.570
- Πόντοι
- 2.306
Να γλύφεις και να μη σταματάς είναι αυτό...!
Να γλύφεις και να μη σταματάς είναι αυτό...!
τι ειναι αυτο
τι ειναι αυτο![]()
μαργαριταρι δεν βλεπουμε ομως ...Στρειδι..?
Πάρε μου ένα να βάλω...?μαργαριταρι δεν βλεπουμε ομως ...
μισο να μου κοψει μια επιταγη ο @Νίπλης να στην φερωΠάρε μου ένα να βάλω...?
Ανυπομονώ να μπει και ένας ψαροτουφεκας...κατα προτίμηση μελαχρινός με γενιά 5 ημερών, 1,90 ύψος και μουσκουλα με τατου μανίκια ...?ημερομηνια ληξης και Τραπεζα πες μου αγορίνα μου..
ΥΓ δεν μπηκα 4 ωρες εδω μεσα και εγινε χαμος , στρειδια , λεοπαρντ ...![]()
σε αλλο θες εσυ να εχει μουσκουλα στο καυλιτσεκιΑνυπομονώ να μπει και ένας ψαροτουφεκας...κατα προτίμηση μελαχρινός με γενιά 5 ημερών, 1,90 ύψος και μουσκουλα με τατου μανίκια ...?
Είμαι 1,78Ανυπομονώ να μπει και ένας ψαροτουφεκας...κατα προτίμηση μελαχρινός με γενιά 5 ημερών, 1,90 ύψος και μουσκουλα με τατου μανίκια ...?
ληξη μεσα στα ερχομενη ετη ...ας πουμε το 2069 για να εχει και νοημα η καταληκτικη ημερομηνιαημερομηνια ληξης και Τραπεζα πες μου αγορίνα μου..
ΥΓ δεν μπηκα 4 ωρες εδω μεσα και εγινε χαμος , στρειδια , λεοπαρντ ...![]()
εδω ειμαι , απλα επειδη δεν εχω χρόνο ψαρευω με δυναμίτη.. η πληρωνω και μου ψαρευουν , δεν μπορω την ταλαιπωρία πολυΑνυπομονώ να μπει και ένας ψαροτουφεκας...κατα προτίμηση μελαχρινός με γενιά 5 ημερών, 1,90 ύψος και μουσκουλα με τατου μανίκια ...?
Εισαι στους προκριματικούς και πας για τελικο..☺Είμαι 1,78
Μελαχρινός με γένια
Ελαφρώς γυμνασμένος
Αλλά όχι ψαροτουφεκάς
Περνάω την επόμενη φάση?
Είμαι από τα φαβορίΕισαι στους προκριματικούς και πας για τελικο..☺
Θελω φωτο ντοκουμέντο να πειστώ...εδω ειμαι , απλα επειδη δεν εχω χρόνο ψαρευω με δυναμίτη.. η πληρωνω και μου ψαρευουν , δεν μπορω την ταλαιπωρία πολυ
Για εμένα πάντως δεν χρειάζεται.Ξέρεις.Θελω φωτο ντοκουμέντο να πειστώ...
μην δεις εσυ ανθρωπο της πιατσας ορμας και οτι πιασεις ...σηκωμενο να ειναι μονοΕισαι στους προκριματικούς και πας για τελικο..☺
Ρε Τζο , 1,78 δεν μπορει να κατεβασει ουτε κουπα του καφε απο ντουλαπι , μεχρι τα ποτηρια νερου θα φτανειΕισαι στους προκριματικούς και πας για τελικο..☺
Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια ρε ΛαυρεντιάδηΡε Τζο , 1,78 δεν μπορει να κατεβασει ουτε κουπα του καφε απο ντουλαπι , μεχρι τα ποτηρια νερου θα φτανει
Ημαρτον δηλαδη