Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.659
Όνειρα γλυκά και πονηρά..
Ακομη καλύτερη φωτογραφία αυτή...Όνειρα γλυκά και πονηρά..
Καλώς τον κι ας άργησε.. ? βρε τόσες κύριες έχει εδώ σχετικες, εμένα την άσχετη βρήκες??!!Καλησπερα σας κυρια Ιωαννα ! Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας!
Συγνωμη κυρια Ιωαννα αλλα εγω εσας θελω να προσκυνω! Ειστε λατρεια!Καλώς τον κι ας άργησε.. ? βρε τόσες κύριες έχει εδώ σχετικες, εμένα την άσχετη βρήκες??!!
...και δεν παει κανενας να φωναξει εναν γιατροΝαι αδερφέ. Λίγο πριν τη μάχη, εκεί που ξεψυχάει η Δανδουλάκη στα χέρια του Παπαμιχαήλ της λέει " βρεθήκαμε... Βρεθήκαμε σε δύσκολους χρόνους Κατερίνα! Αφήσαμε τα νειάτα μας κλπ κλπ
Υποτακτικούλης?Συγνωμη κυρια Ιωαννα αλλα εγω εσας θελω να προσκυνω! Ειστε λατρεια!
Λιγο οσο παταει γατα !...και δεν παει κανενας να φωναξει εναν γιατρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υποτακτικούλης?
Στο χαμόγελο αυτό αφιερωμένο το "Smile" από Nelson Elle...Επιτέλους... home sweet home!!
Ωωωω ?Στο χαμόγελο αυτό αφιερωμένο το "Smile" από Nelson Elle...
Να τις πιπιλίζω για ώρες αυτές τις ρόγεςΌνειρα γλυκά και πονηρά..
Μπορεί να είναι ο γαμπρός με το μονοπετρο..μια χαρά θα μου κάτσει,βολικοτατος..?...και δεν παει κανενας να φωναξει εναν γιατρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υποτακτικούλης?
Μ αρέσει που καληνυχτίσα Αφού ξεσηκώνομαι και κάθομαι μετά χαχαχαχ!Να τις πιπιλίζω για ώρες αυτές τις ρόγες
Κάτσε λίγο ακόμα ρε Jo... Που θα βρείς καλύτερα;;; Καλή παρέα είμαστεΜ αρέσει που καληνυχτίσα Αφού ξεσηκώνομαι και κάθομαι μετά χαχαχαχ!
Ρε συ όλη μέρα στο πόδι είμαι σήμερα αλλά τελικά όντος χαλαρώνω και διασκεδάζω εδώ!Κάτσε λίγο ακόμα ρε Jo... Που θα βρείς καλύτερα;;; Καλή παρέα είμαστε
Αχ κυρια! Ελπιζω να μην πονανε πολυ τα πατουσακια σας που ειστε ολη μερα στο ποδι! Μαλλον χρειαζεστε πολυ μασαζακι στα πατουσακια σαςΡε συ όλη μέρα στο πόδι είμαι σήμερα αλλά τελικά όντος χαλαρώνω και διασκεδάζω εδώ!
Ρε συ έλεος .στημένη μου την έχεις κάθε βράδυ?!???Αχ κυρια! Ελπιζω να μην πονανε πολυ τα πατουσακια σας που ειστε ολη μερα στο ποδι! Μαλλον χρειαζεστε πολυ μασαζακι στα πατουσακια σας
Δεν γίνετε αυτό που λες. Πως μπορεί όλη μέρα να είσαι στο πόδι ενώ όλη μερα έχεις τα πόδια ανοιχτά;;; ???Ρε συ όλη μέρα στο πόδι είμαι σήμερα αλλά τελικά όντος χαλαρώνω και διασκεδάζω εδώ!
Χρειάζεται σίγουρα μασαζ και γλύψιμο στα πατουσακια της... Μου το έχει πει εμένα.. ??Αχ κυρια! Ελπιζω να μην πονανε πολυ τα πατουσακια σας που ειστε ολη μερα στο ποδι! Μαλλον χρειαζεστε πολυ μασαζακι στα πατουσακια σας