Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.698
- Πόντοι
- 12.756
απογραφέα που ψαχναμε προχθες ομως αρχίδια , κανεις εδω μέσα , ολοι των φυσικών επιστημων μας βγηκαναπο ειδικους και απο ειδικοτητες πολλες
απογραφέα που ψαχναμε προχθες ομως αρχίδια , κανεις εδω μέσα , ολοι των φυσικών επιστημων μας βγηκαναπο ειδικους και απο ειδικοτητες πολλες
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...απορω δηλαδη γαμαει κανειςαπογραφέα που ψαχναμε προχθες ομως αρχίδια , κανεις εδω μέσα , ολοι των φυσικών επιστημων μας βγηκαν
κουραστικο να περιμενεις στην ουρα για να γαμησεις....Εσύ γιατί νομίζεις κόβω βόλτες εδώ μέσα??όλο και κάποιον θα ψαρεψω παραπάνω για την μεγαλειώδη παρτουζα που ετοιμάζω !!
σκεψου οτι ειναι καλυτερο απο το να περιμένεις στην ουρα για να σε γαμήσουνκουραστικο να περιμενεις στην ουρα για να γαμησεις....
σκεψου οτι ειναι καλυτερο απο το να περιμένεις στην ουρα για να σε γαμήσουν
θετική σκεψη θελω στο νημα , ΘΕΤΙΚΗ
Τότε μόνο με σένα και τον χοντρό θα κανω τρίοκουραστικο να περιμενεις στην ουρα για να γαμησεις....
Λυσσαξαν με την ηλικία μου σήμεραΕχουμε ληξίαρχο στην παρέα και δεν μας το είπε ? κακώς
????Τέλεια συμμετρία ή αλλιώς κωλάρα
kωlopaida re ... αληθεια ο μακαριτης ζει???Λυσσαξαν με την ηλικία μου σήμερα
αυτος σταματησε να γαμαειΤότε μόνο με σένα και τον χοντρό θα κανω τρίο
..Ποιος τον γκαντεμιασε ρε συ,όλο στραβες έχειαυτος σταματησε να γαμαει
το νου του τον εχει στο φαγητο
για καποιον που θα ηταν γκεϊ καραθετικο θα ητανσκεψου οτι ειναι καλυτερο απο το να περιμένεις στην ουρα για να σε γαμήσουν
θετική σκεψη θελω στο νημα , ΘΕΤΙΚΗ
Ρε συ καλά λέει ο Νιπλης, ληξιαρχείο το κάνατε εδώ??ήδη μια θολούρα την έχω,μη μιλάτε για ηλικίες..kωlopaida re ... αληθεια ο μακαριτης ζει???
ti egkefaliko περνω 166 περιμενε μην φυγειςΡε συ καλά λέει ο Νιπλης, ληξιαρχείο το κάνατε εδώ??ήδη μια θολούρα την έχω,μη μιλάτε για ηλικίες..
αυτος..Ποιος τον γκαντεμιασε ρε συ,όλο στραβες έχει
Σε ποια Άντζι αναφέρεσαι;Χασαμε την Αντζι, να δουμε πότε θα χασουμε και την Τζο
Δεν νομίζω ότι μπορώ να σου δώσω αυτό που αναζητάς ..ίσως κάποια άλλη κυρία.. Είσαι ιδιαίτερο αγόρι.. ?Καλησπερα σας βασιλισα Ιωαννα! Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας! Θα θελατε να κανω κατι για εσας σμρ βασιλισσα Ιωαννα!?
Πριν από λίγο έγραψες για τιμωρίες κλπ τι να κάνει ο άνθρωπος;;; ?σε πήρε από φόβο!!!Δεν νομίζω ότι μπορώ να σου δώσω αυτό που αναζητάς ..ίσως κάποια άλλη κυρία.. Είσαι ιδιαίτερο αγόρι.. ?
Αλλά δίνεις το καλό παράδειγμα στο πως πρέπει να με προσφωνουν τα αγόρια εδώ όταν μπαίνω..δεν έχουν τακτ, καθόλου ?