TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μηπως δεν το εχουμε δει μια φορα μονοΟυστ ρε χαχαχαχα πρωί πρωί το μουνάκι μου φάτσα κάρτα έβαλα !!!
παει το ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ ΠΑΛΛΑΣ λουκετο
μηπως δεν το εχουμε δει μια φορα μονοΟυστ ρε χαχαχαχα πρωί πρωί το μουνάκι μου φάτσα κάρτα έβαλα !!!
μηπως δεν το εχουμε δει μια φορα μονο
παει το ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ ΠΑΛΛΑΣ λουκετο
Εσύ τι θα φτιάξεις μωρό μου??Ανταλλαγή υπηρεσιών θα γίνει,το βλέπω.. Μερεμέτια ο ένας..κρεβάτι εσύ. Φαγητό ο άλλος...κρεβάτι εσύ...Ηλεκτρικά ο τρίτος...του αλλάζεις τα φώτα εσύ
ξερω ξερω σε 10 δευτερολεπτα θα αρχισεις τα λαικΣηκώνω τα πόδια ψηλά φεύγω σας εγκαταλείπω χαχαχχαχα !
??????ξερω ξερω σε 10 δευτερολεπτα θα αρχισεις τα λαικ
Λύσσα το'κανες αδερφάκι μου ?δεν τρώγεται με τίποτα ??Αχ δεν ξέρω πρέπει να σου δώσω τα στοιχεία μου;;.. εντάξει δεν είμαι γεννημένη το 1992 που δήλωσα εδώ ειμσι το 1990,έκρυψα 2 χρόνια ???
Τι φταίει το κορίτσι αν μπλέκει με πρόωρους εκσπερματιστές;;; ????ξερω ξερω σε 10 δευτερολεπτα θα αρχισεις τα λαικ
φιλε αρκουδο τωρα το ειδα αυτη την ψωνισε τελειως...ακου το 1990 ...την χανουμεΛύσσα το'κανες αδερφάκι μου ?δεν τρώγεται με τίποτα ??
Η Jo και η Ελένη Βλαχάκη όταν τα έφτιαξε με το παπί - γυιο του εκδότη ???φιλε αρκουδο τωρα το ειδα αυτη την ψωνισε τελειως...ακου το 1990 ...την χανουμε
κλαιωωωωωωωωωωωωωΗ Jo και η Ελένη Βλαχάκη όταν τα έφτιαξε με το παπί - γυιο του εκδότη ???
??????Η Jo και η Ελένη Βλαχάκη όταν τα έφτιαξε με το παπί - γυιο του εκδότη ???
εσυ αποκλειεται δεν το πιστευω....ολη την ημερα καραπουτσιλικη εισαι εδω ναΣας παρακολουθώ, που να χαθείτε σκατοπαιδα ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
??????
εσυ αποκλειεται δεν το πιστευω....ολη την ημερα καραπουτσιλικη εισαι εδω να
Μη μασάς!!! Σήμερα πήρα μια που είναι πολύ μεγαλύτερή σου και με τρέλλανε!!!! Άμα έχεις καλή φυσική και πνευματική κατάσταση, η ηλικία δε μετράει ?Σας παρακολουθώ, α που να χαθείτε σκατοπαιδα ,με την ηλικία μου τα έχετε?!???
??????
Αχ εγώ είμαι μικρούλα ,είδες τα έλεγα.. χαχαχαχχα πάω να.φαω σας παρατάω πες του καρυπιδη του ξεσηκωστραΜη μασάς!!! Σήμερα πήρα μια που είναι πολύ μεγαλύτερή σου και με τρέλλανε!!!! Άμα έχεις καλή φυσική και πνευματική κατάσταση, η ηλικία δε μετράει ?
Δε χρειάζεται να του το πω!!! Τα παρακολουθεί και τα μαθαίνει όλα μέσω της κυπ από όσο έμαθα εδώ ???Αχ εγώ είμαι μικρούλα ,είδες τα έλεγα.. χαχαχαχχα πάω να.φαω σας παρατάω πες του καρυπιδη του ξεσηκωστρα
Τέλεια συμμετρία ή αλλιώς κωλάρα
για πουκαμισαΤέλεια συμμετρία ή αλλιώς κωλάρα
απο ειδικους και απο ειδικοτητες πολλεςΕχουμε ληξίαρχο στην παρέα και δεν μας το είπε ? κακώς