Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τασαρε είσαι και γαμώ τους ατακαδόρουςτο εξωδικο ετοιμαζω
Τασαρε είσαι και γαμώ τους ατακαδόρουςτο εξωδικο ετοιμαζω
Ομορφόπαιδο που είσαι...?Πίστεψες ότι θα σου κάνουμε έξωση?
Τάσο κλαίω άγαρμπα,σταματά.. ?το εξωδικο ετοιμαζω
Έλα κουκλάραΟμορφόπαιδο που είσαι...?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τάσο κλαίω άγαρμπα,σταματά.. ?
να την παλι δουλευεις ετσι στο σπιτι φτιαχνειςς πιτες με δυο πιΟμορφόπαιδο που είσαι...?
Τώρα σκούπισα καθάρισα και πίνω καφέ. ..έχω αγώνα δρόμου μετά τις 3..να την παλι δουλευεις ετσι στο σπιτι φτιαχνειςς πιτες με δυο πι
αν τρεις και πεντε κανεις εστω και ενα λαικ μετα οχι εξωδικο ....Τώρα σκούπισα καθάρισα και πίνω καφέ. ..έχω αγώνα δρόμου μετά τις 3..
Σκληρός είσαι .. πολύ σκληρόςαν τρεις και πεντε κανεις εστω και ενα λαικ μετα οχι εξωδικο ....
Μου θύμισες ωραίες εποχές μεταξύ μας..μεγάλου πάθους χαχαχαχα !!αν τρεις και πεντε κανεις εστω και ενα λαικ μετα οχι εξωδικο ....
μπορω να γινω και πιο σκληροςΣκληρός είσαι .. πολύ σκληρός
Έκανα τις δουλειές μου και ήρθα..?Κάτι μου λέει ότι γύρισε παιδιά το κορίτσι
Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ
Δεν μ αρέσουν τα παξιμάδια, ο τόνος Ναι αλλά έχω κάνει πλούσια τα ντελιβερι και πάω και μαμά όταν μαγειρεύει, τρώω καλά μην μου αγχώνεσαι ?Nα ξεκουράζεσαι και να τρως σωστά Joanna...δεν γίνεται να την βγάζεις με παξιμάδια και τονοσαλατες ενώ κανεις τόση δουλειά.
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό.... ότι τρως καλά....Δεν μ αρέσουν τα παξιμάδια, ο τόνος Ναι αλλά έχω κάνει πλούσια τα ντελιβερι και πάω και μαμά όταν μαγειρεύει, τρώω καλά μην μου αγχώνεσαι ?
Ούτε έχω κάνει δίαιτα ποτε, τρώω όσο 3 άνθρωποι μαζί ?
Λουτσους..μου αρέσουν τα ψαρικά πολύ.. μΤο μόνο σίγουρο είναι αυτό.... ότι τρως καλά....
Α πα πα μεσημεριατικα.. Καυλα τεράστια!!!
Α πα πα μεσημεριατικα.. Καυλα τεράστια!!!