alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ποιο κορμακι ρε τύπε, ενα κωλομερι φαινεται μονοΦαινεται πανεμορφο εδω το θεικο κορμακι σας κυρια Ιωαννα!
Ποιο κορμακι ρε τύπε, ενα κωλομερι φαινεται μονοΦαινεται πανεμορφο εδω το θεικο κορμακι σας κυρια Ιωαννα!
Άλεξ μου ,θα έχει μαντικές ιδιότητες ...μέσα από το κωλαράκι μου είδε ολόκληρο το σώμα μου.. ?Ποιο κορμακι ρε τύπε, ενα κωλομερι φαινεται μονο
Οι ελεε'ι'νές και τρισαθλιες Ελληνίδες που μας απογοητεύουν παντοιοτρόπως με την συμπεριφορά τους αποκαλούνται έτσι στους κύκλους μας...Μωρό Κάν δεν το έχω παρακολουθήσει το νήμα...αν και βλέπω πολλά, αυτό Όχι..μόνο ως τίτλο το γνωρίζω
Μην το λες και το ξαναλες αυτο το "ιδιαιτερο" γιατι η "ιδιαιτεροτητα" παραπεμπει σε αλλες καταστασειςΆλεξ μου ,θα έχει μαντικές ιδιότητες ...μέσα από το κωλαράκι μου είδε ολόκληρο το σώμα μου.. ?
Υγ.ειναι ιδιαίτερο αγόρι..
Και εγώ Ελληνίδα είμαι από μπαμπά αρα ..Δεν μπορώ να εκφέρω Άποψη μωρο..αλλα μηπως είστε λίγο σκληρά αγόρια?!τόσο πολύ σας ταλαιπωρούν τα κορίτσια καλέ??Οι ελεε'ι'νές και τρισαθλιες Ελληνίδες που μας απογοητεύουν παντοιοτρόπως με την συμπεριφορά τους αποκαλούνται έτσι στους κύκλους μας...
Ισως υπερεβαλα λιγο αλλα τι να κανω;; Φταιω που λατρευω τη κυρια Ιωαννα;;Ποιο κορμακι ρε τύπε, ενα κωλομερι φαινεται μονο
Μην το λες και το ξαναλες αυτο το "ιδιαιτερο" γιατι η "ιδιαιτεροτητα" παραπεμπει σε αλλες καταστασεις
Οχι φιλε μου, εγω την σεβομαι την καψούραΙσως υπερεβαλα λιγο αλλα τι να κανω;; Φταιω που λατρευω τη κυρια Ιωαννα;;
Οχι φιλε μου, εγω την σεβομαι την καψούρα
Ονειρα γλυκα κυρια Ιωαννα! Καλο σας βραδυ! Θα σας σκεφτομαι στα ονειρα μου!Λοιπόν αγόρια μου.. ήρθε η ώρα ν αποσυρθω...καληνύχτα σας..
Άργησε να ξυπνήσεις όμως γιατί η Jo έχει να περάσει απο πολλών τα όνειρα και θα καθυστερήσει να σου έρθει ?Ονειρα γλυκα κυρια Ιωαννα! Καλο σας βραδυ! Θα σας σκεφτομαι στα ονειρα μου!
Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα καταφέρνει και είναι ταυτόχρονα στα όνειρα πολλών!!! (αλλά και στους εφιάλτες κάποιων άλλων) ?Άργησε να ξυπνήσεις όμως γιατί η Jo έχει να περάσει απο πολλών τα όνειρα και θα καθυστερήσει να σου έρθει ?
Το κείμενο που συνοδεύει τις αναρτήσεις σου είναι από την ταινία "Παπαφλέσσας";Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα καταφέρνει και είναι ταυτόχρονα στα όνειρα πολλών!!! (αλλά και στους εφιάλτες κάποιων άλλων) ?
ΠροφανωςΤο κείμενο που συνοδεύει τις αναρτήσεις σου είναι από την ταινία "Παπαφλέσσας";
Ναι αδερφέ. Λίγο πριν τη μάχη, εκεί που ξεψυχάει η Δανδουλάκη στα χέρια του Παπαμιχαήλ της λέει " βρεθήκαμε... Βρεθήκαμε σε δύσκολους χρόνους Κατερίνα! Αφήσαμε τα νειάτα μας κλπ κλπΤο κείμενο που συνοδεύει τις αναρτήσεις σου είναι από την ταινία "Παπαφλέσσας";
Love u...κορμαρα ειναι
και καλο παιδι
ωωω ευχαριστω ντιαρLove u...