statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 6.240
Οχι ακομα....Αλλα πιστεψε με οταν βρω χρονο δεν το γλυτωνεις το ξεκολιασμα....Εμείς οι 2 έχουμε συναντηθεί στάνταρ στο καναπέ μου τότε..???? η πέφτω έξω??
Οχι ακομα....Αλλα πιστεψε με οταν βρω χρονο δεν το γλυτωνεις το ξεκολιασμα....Εμείς οι 2 έχουμε συναντηθεί στάνταρ στο καναπέ μου τότε..???? η πέφτω έξω??
Χαχαχχαχαχχαχαχχαχ μη ταζεις σε. Μικρο και.σε τρελόΟχι ακομα....Αλλα πιστεψε με οταν βρω χρονο δεν το γλυτωνεις το ξεκολιασμα....
Οταν θα κανονισουμε ραντεβου θα ξεκιναει απο α και οχι απο χ η προταση...Χαχαχχαχαχχαχαχχαχ
Αναμένω..?Οταν θα κανονισουμε ραντεβου θα ξεκιναει απο α και οχι απο χ η προταση...
Κατεχάκη μετρό κοντά!!!?
Τί καλέ
Πολύ λογικο ακούγεται συνάδερφεΜακριά καλέ!!! Για εμάς τους παντρεμένους που και το 5λεπτο μετράει,άμα θέλω 40-50 λεπτά να έρθω, χώρια το παρκάρισμα και μετά 1 ώρα για να γυρίσω σπίτι μου, καταλαβαινεις ότι είναι κομματάκι δύσκολο!!
Αααα,Ναι φυσικά,βολεύει καλύτερα όσοι είναι ΒΠΜακριά καλέ!!! Για εμάς τους παντρεμένους που και το 5λεπτο μετράει,άμα θέλω 40-50 λεπτά να έρθω, χώρια το παρκάρισμα και μετά 1 ώρα για να γυρίσω σπίτι μου, καταλαβαινεις ότι είναι κομματάκι δύσκολο!!!
Δεν ξέρω αν ο χώρος σου είναι πιο κοντά στο μετρό απ' ο,τι το Μάντισον που κάνεις επίσης τα ραντεβού σου, αλλά το τελευταίο μπήκα και είδα (γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) είναι πιο κοντά στη Κηφισίας παρά στη Μεσογείων και στη στάση του μετρό Κατεχάκη, οπότε πληροφοριακά όποιος από εμάς θέλει να πάει με μετρό σ' αυτό θα πρέπει να φάει την ανηφόρα της Κατεχάκη, που δεν λέει, γιατί θα του βγει η γλώσσα και μετά άντε να βγάλει το ματς μαζί σου.Κατεχάκη μετρό κοντά!!!?
Δεν ξέρω αν ο χώρος σου είναι πιο κοντά στο μετρό απ' ο,τι το Μάντισον που κάνεις επίσης τα ραντεβού σου, αλλά το τελευταίο μπήκα και είδα (γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ) είναι πιο κοντά στη Κηφισίας παρά στη Μεσογείων και στη στάση του μετρό Κατεχάκη, οπότε πληροφοριακά όποιος από εμάς θέλει να πάει με μετρό σ' αυτό θα πρέπει να φάει την ανηφόρα της Κατεχάκη, που δεν λέει, γιατί θα του βγει η γλώσσα και μετά άντε να βγάλει το ματς μαζί σου.
Έτοιμασου θα έχουμε κόσμο σε λίγο.. τη μεγάλη των μπάτσων σχολή...ήδη έστειλαν κατασκόπους ???? θα φωνάξω και Alice για συμπαράστασηΑυτο που καποιοι κρεμονται απ τα αρχι…. εεεε χειλη μου ηθελα να πω και τρεχουν πισω μου να δω τι εγραψα με ξεπερναει.
Καλημερα στην κυρια.
Κατέβα και προς κέντρο billΚαι τι να κάνω εγώ να νοικιάσω πούλμανακι?
Δύσκολο έως ακατόρθωτο...? κ μ αρέσει bill ΜεταξουργείοΚατέβα και προς κέντρο bill
Λέω μήπως αν κανονίσεις κάποια ραντεβού για κέντρο 3-4 και ερχόσουνΔύσκολο έως ακατόρθωτο...? κ μ αρέσει bill Μεταξουργείο
Θα το σκεφτώ ,μόνο έτσι συμφέρει για κέντρο άλλα όσο βολεύομαι σπίτι μου και Μάντισον, δε πάω αλλού εύκολα,είναι θέμα χρόνου λογω και εργασίας μου εκτός ραντεβού ερωτικάΛέω μήπως αν κανονίσεις κάποια ραντεβού για κέντρο 3-4 και ερχόσουν
Γι'αυτό στο λέω για σκέψου το και αν είναι ενοιμερωσε μαςΘα το σκεφτώ ,μόνο έτσι συμφέρει για κέντρο
Άμα έχεις ήδη καθημερινά τα ραντεβού που θες να έχεις, δεν βλέπω τον λόγο να ξεβολευτείς. Αν δεις ότι τα ραντεβού σου μειώνονται, τότε μόνο ξανασκέψου το. Και στο λέω εγώ που προτιμώ το κέντρο και προς τα νότια για να κάνω τις συναντήσεις μου αυτού του είδους. Απλά εγώ ενημερωτικά το έγραψα για όσους από εμάς δεν ήξεραν πού πέφτει το Μάντισον και τυχόν πίστευαν ότι είναι πολύ κοντά στον σταθμό Κατεχάκη του Μετρό, γιατί δεν είναι, κι όχι για να σου πω να αλλάξεις τον τόπο των συναντήσεών σου. Αυτό είναι θέμα δικό σου, κι όποιος θέλει, βρίσκει τον τρόπο κι έρχεται.Θα το σκεφτώ ,μόνο έτσι συμφέρει για κέντρο άλλα όσο βολεύομαι σπίτι μου και Μάντισον, δε πάω αλλού εύκολα,είναι θέμα χρόνου λογω και εργασίας μου εκτός ραντεβού ερωτικά
Σωστά !! Έχω σταθερά καθημερινά και νέα ραντεβού που βολεύονται στη περιοχή μου αρα παραμένω εδώ !Άμα έχεις ήδη καθημερινά τα ραντεβού που θες να έχεις, δεν βλέπω τον λόγο να ξεβολευτείς. Αν δεις ότι τα ραντεβού σου μειώνονται, τότε μόνο ξανασκέψου το. Και στο λέω εγώ που προτιμώ το κέντρο και προς τα νότια για να κάνω τις συναντήσεις μου αυτού του είδους. Απλά εγώ ενημερωτικά το έγραψα για όσους από εμάς δεν ήξεραν πού πέφτει το Μάντισον και τυχόν πίστευαν ότι είναι πολύ κοντά στον σταθμό Κατεχάκη του Μετρό, γιατί δεν είναι, κι όχι για να σου πω να αλλάξεις τον τόπο των συναντήσεών σου. Αυτό είναι θέμα δικό σου, κι όποιος θέλει, βρίσκει τον τρόπο κι έρχεται.