Διαγραμμένο μέλος 209999
Μασέζ
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2021
- Like
- 3.101
Σε θέλω σκληρό....καληνύχτα σας ?Όπως πάει την αυτοικανοποιηση δεν την γλυτώνουμε.........
Καληνύχτα σας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όνειρα γλυκά με υγεία ?
Σε θέλω σκληρό....καληνύχτα σας ?Όπως πάει την αυτοικανοποιηση δεν την γλυτώνουμε.........
Καληνύχτα σας.
ο κωλοbarockos έτοιμος για κωλονοσκοόπηση δεν το βλέπεις κρα κανει η σουφρα του ????Ντύνομαι νοσοκόμα.. Ωραία..ο ασθενής Ποιος είναι?
Ψοφαω να μάθω που σ έχει πειράξει αυτό το αγόρι και του την έχεις στημένη σε κάθε νημα,κοριο του έχεις βάλει??ο κωλοbarockos έτοιμος για κωλονοσκοόπηση δεν το βλέπεις κρα κανει η σουφρα του ????
Λιγο ακομα και θα καυλωσουμε πρωι πρωι. (ειμαστε και στην δουλεια θα μας κοιτανε περιεργα οι συναδελφοι)Αυτό είναι όλη η ουσία μωρέ...η αναμονή κ η φαντασία ?ωραία έχουμε τον ασθενή...εγώ είμαι η γιατρός κ εσύ η νοσοκόμα...έρχομαι εγώ να τον εξετάσω ...καυλώνει αυτός με τη ρόμπα μου που είναι έτοιμη να εκραγεί απ' τις βυζάρες...καυλώνει κ με σένα...που σκύβεις έτσι από εδώ απ' οκει....κ κάνουμε το καθήκον μας να τον χαλαρώσουμε ?
Εν καιρώ θα τραβήξουμε τζάμπα βίντεο με υλικό ?Λιγο ακομα και θα καυλωσουμε πρωι πρωι. (ειμαστε και στην δουλεια θα μας κοιτανε περιεργα οι συναδελφοι)
Μας εχεις καυλωσει πρωι πρωι και η ολη μαλακια ειναι οτι εφυγες απο την περιοχη (ΦΙΞ) να την κοπαναγα απο το γραφειο μιιση ωρα για να σου ερχομουν...κάτσε να βάλω και ένα μικρό βιντ με γαμησι (Πολύ καλός φίλος και πελάτης Ελληνοβραζιλιανος ο συμπρωταγωνιστης)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντωμεταξύ μου ζητάνε τζάμπα φάση, αλλα η πλακα δίνω υλικό μόνη μου να τον παίξουν θεουληδες, τέλος!???
Αγορίνα που είσαι τόση ώρα??Ανοίξαμε εδώ και ώρα το μαγαζί χαχαχαχχαχαΑυτο που καποιοι κρεμονται απ τα αρχι…. εεεε χειλη μου ηθελα να πω και τρεχουν πισω μου να δω τι εγραψα με ξεπερναει.
Καλημερα στην κυρια.
Πήγα στο δικό μου σπίτι.. αυτό είναι σημαντικό ?με ακολούθησαν όλοι οι παλιοί μου πελάτες σχεδόν, φοβερό?!Μας εχεις καυλωσει πρωι πρωι και η ολη μαλακια ειναι οτι εφυγες απο την περιοχη (ΦΙΞ) να την κοπαναγα απο το γραφειο μιιση ωρα για να σου ερχομουν...
και εσυ φανταζομαι πως κατι πηρες απο τον ανδρα αυτον -)Μόλις τελείωσα ραντεβού μ.έναν πολύ ωραίο άντρα από το σάιτ ,παλιοσειρα...με πήρε τηλ, με ρώτησε ότι θέλει να έρθει να δει αν μπορώ να του δώσω αυτό που θέλει και φεύγοντας μου είπε ότι το πήρε.. ? ίσως το επιβεβαιώσει, ίδωμεν.
Μας εχεις καυλωσει πρωι πρωι και η ολη μαλακια ειναι οτι εφυγες απο την περιοχη (ΦΙΞ) να την κοπαναγα απο το γραφειο μιιση ωρα για να σου ερχομουν
Πήγα στο δικό μου σπίτι.. αυτό είναι σημαντικό ?με ακολούθησαν όλοι οι παλιοί μου πελάτες σχεδόν, φοβερό?!
Κατεχάκη μετρό κοντά!!!?Και που είναι ο χώρος σου? Συγνώμη αν έχει αναφερθεί παλαιότερα, πάντως στις τελευταίες 20σελιδες του νήματος σίγουρα όχι