Άιντε να μας πεις τηΌχι βρε,έχω παρτουζα με 5 φίλους!!Κινκυ φάση.. ελπίζω να γυρίσω σώα ???
Ε όχι ρε το ξέσκισαν κορίτσιΝα βάλω έναν μεζεδακι από το υλικό το βραδινό.. Αυτό συνέβη ,μετά από 5 κυρίους εναλλάξ στο κωλαράκι/μουνάκι μου..
Άιντε να μας πεις τηΌχι βρε,έχω παρτουζα με 5 φίλους!!Κινκυ φάση.. ελπίζω να γυρίσω σώα ???
Ε όχι ρε το ξέσκισαν κορίτσιΝα βάλω έναν μεζεδακι από το υλικό το βραδινό.. Αυτό συνέβη ,μετά από 5 κυρίους εναλλάξ στο κωλαράκι/μουνάκι μου..
Εννοείται...αρκετές φορέςΚαλησπέρα Διπλή Διείσδυση έχεις κάνει?
Βάλε μάς κανένα βίντεο να σε απολαύσουμεΕννοείται...αρκετές φορές
Καλημέρα καυλιάρα. πως κοιμήθηκες ξεκούρασης την μουναρα σουΚαλημερούδια!
Ο Αθηναιος φταίει που τον παρασύρει στην ακολασίαΕιναι λαμογιο αυτος, μην μασας!!!
Εγώ συμπαθώ την Ατλέτικο Μαδρίτης ΟΧΙ την Ρεάλ....ρεαλιστης!
Η καύλα είσαι....5 άντρες και εγώ!
Άντε βρε τι λες???!!Ο Αλεξουκος το γυροφέρνει για προτασει γάμου στην τζο το φέρνει απο εδω το φέρνει απο εκει ,να τον προέχεις τζο ετσι κανει μουλωχτά το παει για να στην κανει!! ειναι η τακτική του !
καλα καλα καλομελέτα κι ερχεται ,εχει τακτική ο μπαγάσαςΆντε βρε τι λες???!!
Όλα τ αγόρια εδώ ψάχνουν αποκατάσταση??καλα καλα καλομελέτα κι ερχεται ,εχει τακτική ο μπαγάσας
οχι ολα, μόνο το 99%Όλα τ αγόρια εδώ ψάχνουν αποκατάσταση??
χα χα ! καλα κανεις γιατι κ εγω Ατλεντικο συμπαθω σε ΙσπανιαΕγώ συμπαθώ την Ατλέτικο Μαδρίτης ΟΧΙ την Ρεάλ....
Μπραβο στην Τζοανα γιατι εχει πιασει το νοημα και εδω και καιρο κανει την καλυτερη δυνατη προωθηση του επαγγελματος της
Ω Ευχαριστώ πολύ.. ?Μπραβο στην Τζοανα γιατι εχει πιασει το νοημα και εδω και καιρο κανει την καλυτερη δυνατη προωθηση του επαγγελματος της
κανεις και με το καλυτερο τροπο διαφημιση σε αυτο που προσφερεις εκτος των αλλωνΩ Ευχαριστώ πολύ.. ?
Να σου πω ,μου αρέσει και να καβλωνουν για πάρτη μου με υλικό ,με φτιάχνει στο μυαλό πολύ..