TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Εσυ εμένα ρε κολλητε του αντμιν που ζηταγες βοήθεια να μπαναρεις μελλοιμεχρι να βαρεθει ο Αναστασιος να τρωει ξεφτυλικια!
Εσυ εμένα ρε κολλητε του αντμιν που ζηταγες βοήθεια να μπαναρεις μελλοιμεχρι να βαρεθει ο Αναστασιος να τρωει ξεφτυλικια!
ναι ναι κερδισε λιγο χρονο!Θα τα πούμε αυτά όταν έρθει η ώρα ποιος τι και γιατί
Εγω δεν έχω λιονταρακους ροσκο δεν μου χρειάζονταιναι ναι κερδισε λιγο χρονο!
Κανε καμια λυκοφιλια γιατί έχω κι άλλα απο το μακρινο 2019!
Α να σου πω μια χαρη!
Αν αυτο το χαζο ο κουμανιδας, ειναι δικος σου,σε παρακαλώ πες του να σταματησει,γιατί ειναι τέρμα χαζός!!!
Τι λες μωρέ και εσύ ?κατσε ρε να γεμισει το μαγαζι εχει 3 τραπεζια αδεια ...
ρε συ κατσε να γεμισει το μαγαζι ...Τι λες μωρέ και εσύ ?
και εγω αυτο ειχα αποριαη ασπρόμαυρη ταινία στην TV ποια ειναι?
Έτσι προτεραιότητα στο σεξ!Παιδιά χαμπάρι δε πήρα σιγά μην άφηνα το σεξ για το έργο ?
Εννοείται!!!!Έτσι προτεραιότητα στο σεξ!
Συγχαρητήρια στο συναγωνιστη...Fresh !
Ε άμα πρέπει δε θα πω όχι καλέ...?Συγχαρητήρια στο συναγωνιστη...
Επιβάλλεται να σε ξεσκίσω Joanna καύλα!
Σ'ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου για μένα ,με τιμά ?,η καλή διάθεση και η καβλα απαραίτητα για μένα!!Όσο για τ αγόρια,τι να τα κάνω ,είναι άτακτα και κάποιες φορές παρασύρονται..Μπαινω σε πολλα νηματα αλλα σαν της Jo δεν υπαρχει.. υπεροχη σε ολα της και σε διαθεση και σε χιουμορ και σε καυλα. Και οπως και σε πολλα αλλα νηματα βλεπω κατι ΜΑΛΑΚΕΣ να τσακώνονται ποιος την εχει πιο μεγαλη μεσα σε ενα πορνοσαιτ. Και στην ζωη τους πρεπει να ειναι ΟΛΟΙ πισωκινητοι ή κομπλεξικοι. Μονο ετσι εξηγειται και δικαιολογειται ΛΙΓΟ η μαλακια που τους δερνει. Αυτα.. θα προσπαθησω να συνεχισω να μπαινω αλλα με τα ζωα που διαλυουν νηματα λιγο δυσκολο... Φιλια JOara...
Νυχτερινο παρτι οργιων;Καλημέρα για σας καληνύχτα για μένα,πάω για νάνι ?
Μπροστά στην τσόντα τι να πιάσει η ταινία.Παιδιά χαμπάρι δε πήρα σιγά μην άφηνα το σεξ για το έργο ?
Εχουν πολλα προβληματα να λυσουν τα ατακτα αγορια της joΜπαινω σε πολλα νηματα αλλα σαν της Jo δεν υπαρχει.. υπεροχη σε ολα της και σε διαθεση και σε χιουμορ και σε καυλα. Και οπως και σε πολλα αλλα νηματα βλεπω κατι ΜΑΛΑΚΕΣ να τσακώνονται ποιος την εχει πιο μεγαλη μεσα σε ενα πορνοσαιτ. Και στην ζωη τους πρεπει να ειναι ΟΛΟΙ πισωκινητοι ή κομπλεξικοι. Μονο ετσι εξηγειται και δικαιολογειται ΛΙΓΟ η μαλακια που τους δερνει. Αυτα.. θα προσπαθησω να συνεχισω να μπαινω αλλα με τα ζωα που διαλυουν νηματα λιγο δυσκολο... Φιλια JOara...