alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ασε με τωρα χαζευωΣτο μάμπα εγώ θα σου ανοίξω προφιλ για να δουλέψεις
ασε με τωρα χαζευωΣτο μάμπα εγώ θα σου ανοίξω προφιλ για να δουλέψεις
Περιμένω την απάντηση για αυτά που σου είπε ο άγιος .............ασε με τωρα χαζευω
ΣΤΟΠ ΤΏΡΑ ΜΟΥ ΑΦΙΈΡΩΣΑΝ ΤΡΑΓΟΎΔΙ?!!!! ΑΥΡΙΟ ΠΆΛΙ ΜΑΛΩΣΤΕ!!?
εγω πάλι περιμένω την απαντηση σου,αν αληθεύουν όλα αυτα που εχεις πει για τον anonΠεριμένω την απάντηση για αυτά που σου είπε ο άγιος .............
τωρα καποιος ...Ρε σεις..ένα παλικάρι που του είπα να κάνει σχόλιο για κάτι ξέρετε τι μου είπε???Τι λες καλέ, σ αυτό το νήμα έχει οπλα τρομοκράτες πολυβόλα..μου τρομάζετε τους πελάτες Πανάθεμα σας !!??????
μα τι λες τωρα!ΣΤΟΠ ΤΏΡΑ ΜΟΥ ΑΦΙΈΡΩΣΑΝ ΤΡΑΓΟΎΔΙ?!!!! ΑΥΡΙΟ ΠΆΛΙ ΜΑΛΩΣΤΕ!!?
Σε βγάζει ψεύτηεγω πάλι περιμένω την απαντηση σου,αν αληθεύουν όλα αυτα που εχεις πει για τον anon
Περιμένω να μας πεις αν αληθεύουν όλα αυτα για τον @Zebu
Αν αληθεύουν όλα αυτά για τον @ioannisdebu (γιατί εδώ παρατηρησαμε και οι δυο οτι έκανες λίγο πίσω)
Αν αληθεύουν οτι βλέπεις ip μελών λόγω της παλιάς ιδιοτητας σου στην ΕΥΠ
Τα υπόλοιπα "αν αληθεύουν" άλλες ημέρες για να μην πλήττεις!
όσο για τον Άγιο, θα ηθελα να τον ρωτησεις αν θυμάται οτι του έστειλα pm και τον ρωτησα ποια ειναι η αποψη του για εσένα!
Σιγουρα θα το θυμαται γιατι δεν ειστε και σε θεση πλεον να αμφισβητειτε!
Απλά ο αγιος ως ευγεινικός πάντα μιλάει με προσοχή και με το γάντι!
Ruffian Clone Ripper...μα τι λες τωρα!
ήδη παρασκευατικα και έφτασε πανω απο 80 μελη να διαβαζουν τα ξεβρακωματα σε αυτο το νημα!
Μίλησε μας για τον Zebu. Γι αυτό το... βλαμμένο. Γιατί τα προσπερνάς Αναστάση;Σε βγάζει ψεύτη
ας μου στειλει pmΣε βγάζει ψεύτη
εγω πάλι περιμένω την απαντηση σου,αν αληθεύουν όλα αυτα που εχεις πει για τον anon
Περιμένω να μας πεις αν αληθεύουν όλα αυτα για τον @Zebu
Αν αληθεύουν όλα αυτά για τον @ioannisdebu (γιατί εδώ παρατηρησαμε και οι δυο οτι έκανες λίγο πίσω)
Αν αληθεύουν οτι βλέπεις ip μελών λόγω της παλιάς ιδιοτητας σου στην ΕΥΠ
ότι θέλεις ρώτα την κουτσομπολιά του φόρουμΜίλησε μας για τον Zebu. Γι αυτό το... βλαμμένο. Γιατί τα προσπερνάς Αναστάση;
περιμενε, ήδη στον ioannisdebu που μου εστελνε φωτογραφίες και τον απειλουσε, ηδη του έκανε την κοτα σήμερα και δεν ξερω και δεν σε ενοχλω και τετοια!Μίλησε μας για τον Zebu. Γι αυτό το... βλαμμένο. Γιατί τα προσπερνάς Αναστάση;
Άστο ρε Αναστασιε,τα ξερει ολα!ότι θέλεις ρώτα την κουτσομπολιά του φόρουμ
Σερίφη αυτά δημόσια όχι πμ όσον αφορά τα υπόλοιπα στην ώρα τουςας μου στειλει pm
Για απαντησε μας για τα υπόλοιπα εσύ!
τι λες τωρα ...?ΣΤΟΠ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΆΛΩ ΒΊΝΤΕΟ!!!!????
μωρη κοτουλα!Σερίφη αυτά δημόσια όχι πμ όσον αφορά τα υπόλοιπα στην ώρα τους
Αυτόν που αποκαλείς κουτσομπόλα, δεν του είχα πει ποτέ τι δουλειά κάνω, που μένω, τι δουλειά έκανε ο πατέρας μου που έχει αποδημήσει 22 χρόνια, (ούτε αυτό δεν σεβάστηκες, αλλά ποιος έχασε τον σεβασμό του να τον βρεις εσύ ο αμόρφωτος) δεν του είχα πει ότι ήπιαμε καφέ στην έδρα σου. Από που τα ξέρει, Αναστάση;ότι θέλεις ρώτα την κουτσομπολιά του φόρουμ
Θα κλάψω..σταματήστε..τι λες τωρα ...?
περιμενε, ήδη στον ioannisdebu που μου εστελνε φωτογραφίες και τον απειλουσε, ηδη του έκανε την κοτα σήμερα και δεν ξερω και δεν σε ενοχλω και τετοια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άστο ρε Αναστασιε,τα ξερει ολα!
Το ξεβρακωμα σου θα φτασει απο εδω μέχρι την Θεσ/νικη σε λίγες ημερ.
Με το ξεβρακωμα που έκανες μου τα έκανες αέρα ...εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμη..... έρχεται η ωραπεριμενε, ήδη στον ioannisdebu που μου εστελνε φωτογραφίες και τον απειλουσε, ηδη του έκανε την κοτα σήμερα και δεν ξερω και δεν σε ενοχλω και τετοια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άστο ρε Αναστασιε,τα ξερει ολα!
Το ξεβρακωμα σου θα φτασει απο εδω μέχρι την Θεσ/νικη σε λίγες ημερες!