Ground_Zer0
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Χθεσινή συνάντηση με joanna, ήταν τέλεια, ένα δυνατό session καυλας. Έληξε το βράδυ όπως έπρεπε. Σε ευχαριστώ Τζο.
Μωρό μου σ ευχαριστώ πολύ, ήταν όμορφα με καβλα!!Χθεσινή συνάντηση με joanna, ήταν τέλεια, ένα δυνατό session καυλας. Έληξε το βράδυ όπως έπρεπε. Σε ευχαριστώ Τζο.
Βαλτο ολο μεσα.Μην κανεις μισες δουλειες.Ένα άκρως καβλιαρικο μεσημέρι σε όλους.. ?
Στο μέγαρο πήγες;Ένα άκρως καβλιαρικο μεσημέρι σε όλους.. ?
jo
Πως σου φανηκε το χθεσινο αντρικό ξεκατίνιασμα
Σε πάωΑχ τώρα περνάω καλά βρε μάτια μου,για τέτοια θα μιλάμε ?
Έκανα και ένα ωραίο συμμάζεμα στις κριτικές μου. Το είδες?Σε πάω
Η καλη νοικοκυρά ειναι δούλα και κυράΈκανα και ένα ωραίο συμμάζεμα στις κριτικές μου. Το είδες?
Παίδες ντροπή.η ασπρόμαυρη ταινία στην TV ποια ειναι?
Εχεις καρτελα για κριτικες;Έκανα και ένα ωραίο συμμάζεμα στις κριτικές μου. Το είδες?
Η ταινία η συγκεκριμένη παρεπιπτόντως δεν προτείνεται για καταθληπτικούς με τάσεις αυτοκτονίας. Ευτυχώς που ήτανε η Τζοάννα εκεί και άλλαξε τον τίτλο και την πλοκή και δεν είχαμε θύματα.Παίδες ντροπή.
Johnny Got His Gun, στα Ελληνικά μεταγρασμένο "ο Γιάννης πήρε το όπλο του"
Τώρα παίζει το εξής. Ή είναι η ταινία ή άκουνε Metallica "One" την ώρα του σεξ , που αν κρίνω τα σημεία που δείχνει η τηλεόραση είναι στο τραγούδι εκεί οι οι τύποι πετσοκόβουν με σολιές και δίκασα, οπότε ναι έχει φάση να γαμάς σε εκείνο το σημείο του τραγουδίου και να τα δίνεις όλα δίχως αύριο.
Επίσης είναι κάτι σαν easter egg να παίξεις με το όνομα που αναφέρεται στο τίτλο (Αγγλικό) της ταινίας και το όνομα της μιλφάρας ("Jo(hnny) got his gun" ---- "Sexy Jo"
Πολύ ωραία τοποθέτηση!!Δε θυμάμαι αν ήταν η ταινία η το song,διότι έκανα σεξ δίχως σταματημο με το αγόρι χθεςΠαίδες ντροπή.
Johnny Got His Gun, στα Ελληνικά μεταγρασμένο "ο Γιάννης πήρε το όπλο του"
Τώρα παίζει το εξής. Ή είναι η ταινία ή άκουνε Metallica "One" την ώρα του σεξ , που αν κρίνω τα σημεία που δείχνει η τηλεόραση είναι στο τραγούδι εκεί οι οι τύποι πετσοκόβουν με σολιές και δίκασα, οπότε ναι έχει φάση να γαμάς σε εκείνο το σημείο του τραγουδίου και να τα δίνεις όλα δίχως αύριο.
Επίσης είναι κάτι σαν easter egg να παίξεις με το όνομα που αναφέρεται στο τίτλο (Αγγλικό) της ταινίας και το όνομα της μιλφάρας ("Jo(hnny) got his gun" ---- "Sexy Jo"
Γιατί μ.έχεις δει για να γράψεις?Όχι δεν εχω, εδώ γράφουν λίγα πράγματα οι συναγωνιστές σου ? ΠΟΥ Μ ΈΧΟΥΝ ΔΕΙ.Εχεις καρτελα για κριτικες;
Να γραψουμε δηλαδη
?Η ταινία η συγκεκριμένη παρεπιπτόντως δεν προτείνεται για καταθληπτικούς με τάσεις αυτοκτονίας. Ευτυχώς που ήτανε η Τζοάννα εκεί και άλλαξε τον τίτλο και την πλοκή και δεν είχαμε θύματα.
Ωραια μουσικη υποκρουση με video clip στη τηλεοραση.Part 2,from
yesterday...