Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.165
- Πόντοι
- 2.046
Τελειώσα.. σόρρυ Ιωάννα για την εκφραση.. θα έλεγα χειρότερα
Τελειώσα.. σόρρυ Ιωάννα για την εκφραση.. θα έλεγα χειρότερα
Οι καύλες είναι υγεία!!Τελειώσα.. σόρρυ Ιωάννα για την εκφραση.. θα έλεγα χειρότερα
Οι καύλες είναι υγεία!!
Σαν hot dog τον άρπαξε η αδίστακτη....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
Μωρό μου είσαι τρέλα, οπτασία!!!....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
Κάπου τις έχω ξαναδεί αυτές τις τρύπες, μάλλον σε ονειρεύομαι κάθε βράδυΒάζω μια που είχε βγάλει πελάτης με δικό του κινητό..
Σας έχω κακομάθει όμως...
ευλογια!!! καυλα μου Τζο κανε κανα σεμιναριο στην πιπα να μαθαινουν τα κοριτσια....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
Οι λέξεις σταματάνε να έχουν νόημα μπροστά σε αυτό το θέαμα....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα
Άρε τζο αυτήν την εικόνα περιμένω να δω από κοντά αν ανέβεις στα μέρη μας!....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
Μωρο μου εσύ....μου έλειψες!!ευλογια!!! καυλα μου Τζο κανε κανα σεμιναριο στην πιπα να μαθαινουν τα κοριτσια
Να και τ άλλο το κουκλί μου!!Οι λέξεις σταματάνε να έχουν νόημα μπροστά σε αυτό το θέαμα
...ότι θ ανέβω είναι σίγουρο.. το χρόνο να βρω από τις υποχρεώσεις μου!Άρε τζο αυτήν την εικόνα περιμένω να δω από κοντά αν ανέβεις στα μέρη μας!
Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να σε συναντήσουμε τζο και ότι γίνει…δεν θα πέσουμε αμάχητοι πάντως…Μωρο μου εσύ....μου έλειψες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να και τ άλλο το κουκλί μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...ότι θ ανέβω είναι σίγουρο.. το χρόνο να βρω από τις υποχρεώσεις μου!
Ευχαριστώ πολύ αγόρι!Φοβερή
Ωπα Τζο νόμιζα δε βάζεις χέρια στις πιπες ! Δεν αντιλέγω όμως....έτσι για να μπαίνει το νήμα σε "καυλο κλίμα "
Σου φαίνεται η φώτο να δείχνει ότι έχει ξεκινήσει η πιπα ρε boy..;Παίζω με τον λουτσο & εχω στηθεί να βγει η φωτο πριν τον καταπιώ.. εννοείται ιεροσυλία το χερι(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)Ωπα Τζο νόμιζα δε βάζεις χέρια στις πιπες ! Δεν αντιλέγω όμως
Γυναίκα μου καλησπέρα, άστους να λένε ότι θέλουν, εμείς γνωρίζουμε την τεχνική σου στον πεοθηλασμό και για αυτό τον λόγω σε αποκαλούμε η βασίλισσα της πιπας!!!Σου φαίνεται η φώτο να δείχνει ότι έχει ξεκινήσει η πιπα ρε boy..;Παίζω με τον λουτσο & εχω στηθεί να βγει η φωτο πριν τον καταπιώ.. εννοείται ιεροσυλία το χερι(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)
*κανονικά δεν πρέπει ν απαντώ σε ότι κρυαδα γράφει ο καθένας ..για να είμαι ειλικρινής ,εχω ψιλοβαρεθει να πολυ ασχολούμαι και φαίνεται πλέον..
Άστοχο χιούμορ έκανε...Γυναίκα μου καλησπέρα, άστους να λένε ότι θέλουν, εμείς γνωρίζουμε την τεχνική σου στον πεοθηλασμό και για αυτό τον λόγω σε αποκαλούμε η βασίλισσα της πιπας!!!
Διακοπαρω γυναικάρα μου.Άστοχο χιούμορ έκανε...
Τι κάνεις έρωτα μου εσύ??
Ήρεμα.. όμορφα..γέμισα μπαταρίες & καύλες!!Διακοπαρω γυναικάρα μου.
Στο τέλος Αυγούστου γυρνάω στην Αθήνα!!!
Εσύ πώς τα πέρασες;;;
Αυτό είναι το πιο ωραίο, ότι πέρασες καλά, ξεκουραστηκες και γυρνάς καυλωμενη, εεεεεεε ανανεωμένη ήθελα να πω, μπερδεύτηκα!!!Ήρεμα.. όμορφα..γέμισα μπαταρίες & καύλες!