lakiskiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 456
- Πόντοι
- 301
ο λαος ζηταει κ πατουσακια!!Νέο κινητό τέλεια ανάλυση..!
ο λαος ζηταει κ πατουσακια!!Νέο κινητό τέλεια ανάλυση..!
Θα βάλω τωρα επί τοπου κουκλί!ο λαος ζηταει κ πατουσακια!!
Είδα,καμία σχέση η μέρα με,τη νύχταΝαι της φερνει καπως.μηπως ειναι σα τα γενοσημα φαρμακα.αλλη μαρκα.ιδια δραστικη ουσια?
Να βάλω μια ωραία τσόντα μου μ
Να βάλω μια ωραία τσόντα μου μια που μπήκα!
Μας ανάβεις μεσιμεριατικαΝα βάλω μια ωραία τσόντα μου μια που μπήκα!
Έτσι πρέπει αγόρι!!Μας ανάβεις μεσιμεριατικα
ποδαρες για τρελο γλυψιμο!!Να και φρέσκο βίντεο από το ραντεβού που είχα πριν..πατουσακια!
Ποδαρες να τις γλειφεις καθως σπρωχνειςΝα και φρέσκο βίντεο από το ραντεβού που είχα πριν..πατουσακια!
Κι εσύ ψυχή μουΚαλά να περνάς κάθε μέρα κουμπαρούλα μου ......
Γυναικάρα είσαιΈνα όμορφο βράδυ σε όλους!
Μια τυπική μέρα στον ιππόδρομο ήταν αυτή για την κυρία Jo.Να βάλω μια ωραία τσόντα μου μια που μπήκα!
Φρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines
Αχ ρε jo είσαι αρρώστιαΝα βάλω μια ωραία τσόντα μου μια που μπήκα!
Ποσο καλά με ξέρεις ρε κουκλί!!Μια τυπική μέρα στον ιππόδρομο ήταν αυτή για την κυρία Jo.
Και όταν κουράστηκε από το καβαλημημα κατέβηκε από την σέλα και ξεδιψασε ρουφοντας τα ζουμιά από την βρύση του συναδέλφου.
Η Jo που αγαπήσαμε
Ευχαριστώ αγόρι!Αχ ρε jo είσαι αρρώστια
Ακόμα μαθαίνω από τη δασκάλα και έχω να μάθω πολλά.Ποσο καλά με ξέρεις ρε κουκλί!!
Για "ρουφηγμα" και "πιπιλισμα είναι αυτή η βυζαρα. Αυτό της αξίζει και όχι μόνο αυτό......φυσικοτατη βυζάρα..αν κι μιλφ προς προ γκρανυ ,που γράφει ένας χαζούλης (τον είχα γειώσει παλιά,ακόμα το κρατα )
Αυτός ο κωλος (η κολάρα) είναι αποκλειστικά για ιδιαίτερους και απαιτητικούς πελάτες. Εγώ θα ήθελα όταν έρθει η μέρα που θα βρεθούμε, αγαπημένη μου, να τον "χαστουκισω" όχι μόνο με τα χέρια μου, αλλά και με τον πουτσο μου! Μου αρέσει αυτό πολύ, ελπίζω και σε σένα να αρέσει εξίσου...Μετά θα βάλω κ ποδαράκια..τώρα αυτήν έβγαλα!
Έτσι πρέπει...Θα πάει το μαμησι σύννεφο!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα αγοράκι μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γλυκέ μου εσύ....!!!
Είσαι ωραίος ρε παίκτη! Έχουμε και τα ίδια γούστα!Εγώ να δεις πόσο λατρεύω τα παιχνίδια με τα ποδαράκια σου! Έτσι κι αλλιώς είσαι καυλιάρα, κορμάρα, υπερμούναρος κλπ κλπ Ειδικά όμως όταν φοράς κάλτσες ή καλσόν και ψηλοτάκουνα τότε κάτι γίνεται μέσα μου και αφηνιάζω!!! Α ρε Jo, είσαι άπαιχτη...