Papajimmys
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2024
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Δεν τα έχω θαυμάσει από κοντά αλλά φαίνονται θεϊκά!!Λατρεύω παιχνίδια με ποδαράκια μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τα έχω θαυμάσει από κοντά αλλά φαίνονται θεϊκά!!Λατρεύω παιχνίδια με ποδαράκια μου!!
Τέτοιες κ τσόντες βάζω συνέχεια βρε συΒάλε και μια στα 4 να μας στέλνουν φιλάκια οι τρύπες σου
Ναι αλλά όχι με το καινούργιο τηλέφωνο που έχει καλύτερη ανάλυση… χαχαχΤέτοιες κ τσόντες βάζω συνέχεια βρε συ
Βάζω μια που είχε βγάλει πελάτης με δικό του κινητό..Ναι αλλά όχι με το καινούργιο τηλέφωνο που έχει καλύτερη ανάλυση… χαχαχ
Ερωτεύσιμες για τρελό σπατουλαρισμαΒάζω μια που είχε βγάλει πελάτης με δικό του κινητό..
Σας έχω κακομάθει όμως...
Κ Α Υ Λ ΑΒάζω μια που είχε βγάλει πελάτης με δικό του κινητό..
Ωραια φωτο.Για πολύ γλύψιμο
Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμεΒάζω μια που είχε βγάλει πελάτης με δικό του κινητό..
Εγώ να δεις πόσο λατρεύω τα παιχνίδια με τα ποδαράκια σου! Έτσι κι αλλιώς είσαι καυλιάρα, κορμάρα, υπερμούναρος κλπ κλπ Ειδικά όμως όταν φοράς κάλτσες ή καλσόν και ψηλοτάκουνα τότε κάτι γίνεται μέσα μου και αφηνιάζω!!! Α ρε Jo, είσαι άπαιχτη...Λατρεύω παιχνίδια με ποδαράκια μου!!
ΦοβερήΦρέσκια φώτο με το νέο κινητό
*Δείτε και tan lines
Ωραία νύχιαΜετά θα βάλω κ ποδαράκια..τώρα αυτήν έβγαλα!
Λαμπάδα είσαι
...κι εσύ από τις αδυναμίες μου και το ξέρεις αγάπη...!!Εγώ να δεις πόσο λατρεύω τα παιχνίδια με τα ποδαράκια σου! Έτσι κι αλλιώς είσαι καυλιάρα, κορμάρα, υπερμούναρος κλπ κλπ Ειδικά όμως όταν φοράς κάλτσες ή καλσόν και ψηλοτάκουνα τότε κάτι γίνεται μέσα μου και αφηνιάζω!!! Α ρε Jo, είσαι άπαιχτη...
Παράπονο δεν μπορούμε να έχουμε
Καλημέρα λατρεία.
Στιχος για μελοποίησηνα μας στέλνουν φιλάκια οι τρύπες σου
Καλημέρα κουμπάρε αγαπημένε!!Καλημερα κουμπάρα μουυυυυ ..Καλή εβδομάδα να έχουμε και ένα όμορφο πρωινό για σήμερα ...Καλά να περνάς....
0:14
Hello, cowgirl in the sand
Is this place at your command?
Can I stay here for a while?
Can I see your sweet, sweet smile?
2:42
Hello, woman of my dreams
This is not the way it seems
Purple words on a grey background
To be a woman and to be turned down