TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κοιταξε να δεις λιγο πριν την σουβλα πολλα θα πει ...γιατι μετα δεν θα μπορειΕπιθετικό μάρκετινγκ κάνεις ?
κοιταξε να δεις λιγο πριν την σουβλα πολλα θα πει ...γιατι μετα δεν θα μπορειΕπιθετικό μάρκετινγκ κάνεις ?
?????κοιταξε να δεις λιγο πριν την σουβλα πολλα θα πει ...γιατι μετα δεν θα μπορει
ο κωστας <θα σε φαει εσενα
δωρα δεν περνω ...μονο προσφερω..... ειδικα στις κυριες ....το θεικο μου κορμιΤάσο εσένα με το κότερο διαλέγω και μια παρτουζιτσα δώρο ?
Πήγα κομμωτήριο πήγα για λεύκανση δοντάκια, κάνω το ντουζ μου και έρχομαι εσύ φώναξε τους φίλους σου ????δωρα δεν περνω ...μονο προσφερω..... ειδικα στις κυριες ....το θεικο μου κορμι
πως; τα λες ετσι ρε παιδι μου ευτυχως λειπει ο κωστας και δεν μας διαβαζει κανειςΠήγα κομμωτήριο πήγα για λεύκανση δοντάκια, κάνω το ντουζ μου και έρχομαι εσύ φώναξε τους φίλους σου ????
Εντελώς μεταξύ μας Τάσο μουπως; τα λες ετσι ρε παιδι μου ευτυχως λειπει ο κωστας και δεν μας διαβαζει κανεις
Εντελώς μεταξύ μας Τάσο μου
Εγω με το χιουνται τι δωρο θα χω;Τάσο εσένα με το κότερο διαλέγω και μια παρτουζιτσα δώρο ?
Ένα σουβλάκι και μια μπυραΕγω με το χιουνται τι δωρο θα χω;
amstel?Ένα σουβλάκι και μια μπυρα
Άλφαamstel?
Λιγο μπούτι;
σου βρηκα την ακριβοτερη δυο να του παρεις κιολαςΈνα σουβλάκι και μια μπυρα
Με χιουνται ούτε σπυράκιΛιγο μπούτι;
?και πολύ Του είναι με χιουνταισου βρηκα την ακριβοτερη δυο να του παρεις κιολας
Οι άλλοι δύο μπορούσαν να στον βάλουν στα αυτιά...???Εγώ δε θέλω γυναίκες στο σχήμα,μόνο άντρες..μέχρι 5 έχω κατάφερει..οι 3 μπαίνανε όπου έβρισκαν οι 2 τον παίζανε εντωμεταξύ αλλά οκ..
???? να κουφαθω εντελώςΟι άλλοι δύο μπορούσαν να στον βάλουν στα αυτιά...???
Α δεν έχεις κουφαθει με τόσα που έχεις ακούσει.???? να κουφαθω εντελώς
Α δεν έχεις κουφαθει με τόσα που έχεις ακούσει.