Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.103
Γι αυτό μ αγάπησες??Μ αρεσουν τα μαυρα νύχια
Τελευταία τροποποίηση:
Γι αυτό μ αγάπησες??Μ αρεσουν τα μαυρα νύχια
Γι αυτό σ απάτησαΓι αυτό μ αγάπησες??
Αυτό που σου ταξα θα στο κάνω.Παραμυθα Ε?Επειδή είπε ο Κώστας γι αστέρια.χθεςόλο κάτι μου εταζαν πάντως
Εεεεεεπ τι κάνεις εκεί;;;Που θα με πας...? μόνο μη με δει ο Κώστας να καυλαντιζω αλλού στα κρυφά έλα..
Κάτι μου λέει οτι θα βάλω κάρβουνα να ψήσω...Καλά το πάνε τα παιδιά... Εγώ είμαι cool με αυτό. Να σε έχουν ευχαριστημένη με τις βόλτες τους και να σε ευχαριστώ εγώ με τα γαμησια μου...
Αν περιμένει από εσένα, την έβαψε!!!Ίσως μόνο σε κάνα καλό γαμήσι.....
Και γιατί δεν το κάνεις εσύ ρε ψευτομαγκα!!!Άσε τα λόγια μάζεψε κάνα ευρώ και δώσε της πόνο....τα πολλά λόγια είναι φτώχεια....????
Καλώς τον, φορτωμένος μπήκες βρε μωρό ?Κάτι μου λέει οτι θα βάλω κάρβουνα να ψήσω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν περιμένει από εσένα, την έβαψε!!!
Είπαμε βάζω κάρβουνα για ψήσιμο!!!ο κωστας <θα σε φαει εσενα
Ναι η αλήθεια είναι αυτή...Καλώς τον, φορτωμένος μπήκες βρε μωρό ?
Μωρό μου εσύ!!!
Είπαμε βόλτα με την πουτσοκλετα μου εσύ!!!Σε λίγο με βλέπω με τα ποδαράκια μου βόλτα και το πολύ πολύ να σπρώχνω το χιουνται του κοντολαγνου
Κάτσε μηχανή έχω και εγώ!!!Επειδή είμαι ροκ μεταλ κορίτσι θα ψηφίσω μηχανή!!!!
Εμ δε μου το είπες πρώτος!Κάτσε μηχανή έχω και εγώ!!!
Στο λέω τώρα και έχω και γαμω τις μηχανές!!!Εμ δε μου το είπες πρώτος!
Καλά θα μου στείλετε φωτο να δω ποια από τις 2 μου αρέσει ?Στο λέω τώρα και έχω και γαμω τις μηχανές!!!
Με μηχανή έρχεσαι στα ραντεβού;Μιλάμε είσαι πολύ μπροστάΕπειδή είμαι ροκ μεταλ κορίτσι θα ψηφίσω μηχανή!!!!
Εσένα περιμένει.....από μένα τον έχει φάει πολύ πριν ανακαλύψεις όχι το νήμα της αλλά και την ίδια ????.....Κάτι μου λέει οτι θα βάλω κάρβουνα να ψήσω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν περιμένει από εσένα, την έβαψε!!!
?Εσένα περιμένει.....από μένα τον έχει φάει πολύ πριν ανακαλύψεις όχι το νήμα της αλλά και την ίδια ????.....
Το ραντεβού με την Τζοαννα είναι σαν τις βοήθειες που έχεις δώσει εδώ μέσα στα φόρουμ;;;Εσένα περιμένει.....από μένα τον έχει φάει πολύ πριν ανακαλύψεις όχι το νήμα της αλλά και την ίδια ????.....
Μην ασχολείσαι μαζί του,από παπατζιλικι άλλο τίποτα!!!