Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 456
Όποιος τις έχει γλυψει αυτές τις ρωγες δεν μπορεί να τις ξεχάσει ποτέΚαλημερούδια !
Όποιος τις έχει γλυψει αυτές τις ρωγες δεν μπορεί να τις ξεχάσει ποτέΚαλημερούδια !
Φυσική ομορφιά...Καλημερούδια !
Καλημέρα, όμορφη Κυριακή σε όλους!Καλημερούδια !
...αξέχαστες μωράκι ε;;Όποιος τις έχει γλυψει αυτές τις ρωγες δεν μπορεί να τις ξεχάσει ποτέ
Είμαι λάτρης αγαπη του φυσικού..Φυσική ομορφιά...
Καλη Κυριακή γλυκό αγορι!Καλημέρα, όμορφη Κυριακή σε όλους!
Δηλαδή ,...γνωστό σε όλους το αμαρτωλό ασανσέρ..
..το μόνο που έχω προλάβει σ αυτο το ασανσέρ,του χοτελ δλδ,ν αρπάξω τον λουτσο του κυρίου στο χερι μου (κατέβαιναμε μαζί ,ήταν το ραντεβού μου)και να τον κάνω κάγκελο παλι φεύγοντας...!!Δηλαδή ,
το ...μαγάρισες;
Συνέβη το μοιραίο;
Το μη αναστρέψιμο;
..το μόνο που έχω προλάβει σ αυτο το ασανσέρ,του χοτελ δλδ,ν αρπάξω τον λουτσο του κυρίου στο χερι μου (κατέβαιναμε μαζί ,ήταν το ραντεβού μου)και να τον κάνω κάγκελο παλι φεύγοντας...!!
Σε άλλο ασανσέρ,παλιότερα(πολυκατοικίας)ειχα πάρει πολλες πιπες!
Σεξ (φορώντας τα ρούχα μας αλλα εγώ χωρίς βρακάκι απο μέσα)με κάποιους κυρίους,εχω κάνει σ ακάλυπτο.. καυλα φάση κι αυτή!Είμαι γενικά της αταξίας!!
..λιγη μπιριμπα,κανα θανάση και στο τσακιρ κέφι πόκερ χεχεχε!Καλησπέρα, τι παίζει εδώ?
αγάπη!..το μόνο που έχω προλάβει σ αυτο το ασανσέρ,του χοτελ δλδ,ν αρπάξω τον λουτσο του κυρίου στο χερι μου (κατέβαιναμε μαζί ,ήταν το ραντεβού μου)και να τον κάνω κάγκελο παλι φεύγοντας...!!
Σε άλλο ασανσέρ,παλιότερα(πολυκατοικίας)ειχα πάρει πολλες πιπες!
Σεξ (φορώντας τα ρούχα μας αλλα εγώ χωρίς βρακάκι απο μέσα)με κάποιους κυρίους,εχω κάνει σ ακάλυπτο.. καυλα φάση κι αυτή!Είμαι γενικά της αταξίας!!
Γεια σου λατρεία!!αγάπη!
Δινεις και ιατρικες συμβουλες..λιγη μπιριμπα,κανα θανάση και στο τσακιρ κέφι πόκερ χεχεχε!
Το νημα αφορα εμένα,μιλφαρα-λυσσάρα,αρα εδω ως επι το πλείστον,μπαίνουν αγόρια που λατρεύουν μιλφ και φυσικά τα εχω δει όλα σχεδόν(πελατειακα)
Καλώς ήρθες στο σαιτ !
..λιγη μπιριμπα,κανα θανάση και στο τσακιρ κέφι πόκερ χεχεχε!
Το νημα αφορα εμένα,μιλφαρα-λυσσάρα,αρα εδω ως επι το πλείστον,μπαίνουν αγόρια που λατρεύουν μιλφ και φυσικά τα εχω δει όλα σχεδόν(πελατειακα)
Καλώς ήρθες στο σαιτ !
Αμε,ανετα...κανω χρόνια παρέα με ιατρούς ,ξέρω πολλά, εχω γυναικολόγο, ορθοπεδικο &καρδιολόγο ,διάλεξε, είναι αχώριστο team οι 3 τους.Δινεις και ιατρικες συμβουλες
Εχω και γωΑμε,ανετα...κανω χρόνια παρέα με ιατρούς ,ξέρω πολλά, εχω γυναικολόγο, ορθοπεδικο &καρδιολόγο ,διάλεξε, είναι αχώριστο team οι 3 τους.
Να πας, καλο βραδυ...να καληνυχτίσω και να παω μια βόλτα
Ευχαριστώ..μακια!Εχω και γω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πας, καλο βραδυ
Τζο βλεπω εχεις πολλες γνωριμιες οποτε αν θελω γιατρο σε εσενα θα απευθυνθωΑμε,ανετα...κανω χρόνια παρέα με ιατρούς ,ξέρω πολλά, εχω γυναικολόγο, ορθοπεδικο &καρδιολόγο ,διάλεξε, είναι αχώριστο team οι 3 τους.
Ναι..εννοείται οτι θες εδώ,ζητάς ειδικότητα και στην έχω έτοιμη, σβέλτα!!χαχαχαχαχαχαχα!!!Τζο βλεπω εχεις πολλες γνωριμιες οποτε αν θελω γιατρο σε εσενα θα απευθυνθω
Τα φιλια μου
Χρονια πολλα....Καλημέρα και χρόνια πολλά σ όλους τους Έλληνες!