Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.632
Να σαι καλά δάσκαλε,επίσης!Χρονια πολλα....
Τελευταία τροποποίηση:
Να σαι καλά δάσκαλε,επίσης!Χρονια πολλα....
Καλημέρα και χρόνια πολλά σ όλους τους Έλληνες!
Εκανες παρελαση σημερα με τα σχολεία;Καλημέρα και χρόνια πολλά σ όλους τους Έλληνες!
....χμ...συνήθως οι σπουδαστές κάνουν παρέλαση σε μένα Χαχαχαχα!!!Εκανες παρελαση σημερα με τα σχολεία;
Δηλαδη μαγειρεψες και για αυριο;Χθες έβαλα βυζάκια,έβαλα και φούστα με μπότες,να βάλω κι ένα κωλαρακι νσ βρίσκεται,φρέσκια φωτο...
Δηλαδη μαγειρεψες και για αυριο;
Καλα Τζο απλά δεν υπάρχεις,Το δωρο που έταξα και ο λόγος μου συμβόλαιο εδω και χρόνια(αν και είμαι η μόνη που κανω δώρα συχνότατα απ οτι βλέπω),θα είναι μόνο γι άτομα που εχω δει κι έχουν γράψει για ραντεβού μας,από Τρίτη (αυριο)μεχρι και Παρασκευή,η ωρα στα 60€ αντι 80€
Μονο γι αυτές τις μέρες,δεν θα μου λέτε μπορείς να το κάνεις λίγο αργότερα κλπ..το δωρο είναι συγκεκριμένο και για συγκεκριμένες ημέρες ,αγόρια μου.
Μια μικρή ανταπόδοση απο εμενα προς εσάς, για τα τόσα χρόνια σταθερής προτίμησης σας σε μένα!
Σ ευχαριστώ πολυ αγορακι μου !!Καλα Τζο απλά δεν υπάρχεις,
!!, βέβαια Θεσσαλονίκη είμαι δεν θα αγγίξω το δωράκι σου, αλλά να σε βλέπουν οι δικές μας και να τριβούν τα μάτια τους. Είσαι αστέρι και παντελόνατη!
Τα φιλιά μου.
Μόνο για σένα θα ήθελα να σπούδαζα στην Αθήνα να σε πω την αλήθεια.....χμ...συνήθως οι σπουδαστές κάνουν παρέλαση σε μένα Χαχαχαχα!!!
..και να έρχεσαι στην δασκάλα (εμενα) να σου κάνω ιδιαίτερα..!!Μόνο για σένα θα ήθελα να σπούδαζα στην Αθήνα να σε πω την αλήθεια.
Ε αφου θα χεις πολλά ....λουκάνικα, κανε ενα σπετσοφαϊΠήρα από το μαγαζί του Μαμαλακη το" μπουκιά και συχώριο"εχω και γι αύριο φαι ,δεν θα προλάβω να μαγειρέψω,αύριο έχει πιπες και κωλογ@μησι φουλ χααχαχα!!!
Καλημερα κοριτσαρα.Καλημέρα και χρόνια πολλά σ όλους τους Έλληνες!
Καλημερα κοριτσαρα.
Χρονια πολλα(αν και μια μερα αργοτερα)
καλημέρα.
Μια και μου έκανες like σε άλλο νήμα, να έχεις μια όμορφη και παραγωγική μέρα.
Νάσαι καλά και αυθεντική , όπως είσαι.
Καλημέρα στ αγόρια..