Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.650
...ιδιαίτερα..αφου θα μπορούσα να είμαι δασκάλα τους.. χαχαχα!!Σεμινάρια νυχτερινά η jo
...ιδιαίτερα..αφου θα μπορούσα να είμαι δασκάλα τους.. χαχαχα!!Σεμινάρια νυχτερινά η jo
Ακόμα καλύτερα…...ιδιαίτερα..αφου θα μπορούσα να είμαι δασκάλα τους.. χαχαχα!!
Και γω παλια ειχα παραδωσει το κορμί μου στο γυναικείο ασιατικό όχλο.Είμαι . σίγουρη χαχαχαχαχ!!
αυτα ειναι !!!!...η καληνύχτα πρέπει να είναι όπως η καλημέρα ...με καύλες ...(παλι μ αρνάκι γάλακτος η Τζο χεχεχε!)
Με τρελαίνει η ρωγιτσα που πετάγεται στο βάθος της φωτογραφίας...η καληνύχτα πρέπει να είναι όπως η καλημέρα ...με καύλες ...(παλι μ αρνάκι γάλακτος η Τζο χεχεχε!)
Ήταν ευκαιρία σμρ να το γευτώ αλλά τι κάνουμε που δεν έχεις κενόΑταξίες στο κωλαράκι μου....μ άτακτα αγόρια..
Το έχεις ρίξει στις ξυρισμένες πουτσες τον τελευταίο καιρό και έχω αρχίσει να ανησυχώ για εσένα... Δεν έχεις αφήσει πιπίνι για πιπίνι που να μην έχεις φάει.Αταξίες στο κωλαράκι μου....μ άτακτα αγόρια..
Μου τα κλείνουν απο την προηγούμενη ,κάποιοι 2 μέρες πριν..σήμερα το μόνο κενό που εχω είναι 9 με 10 το βράδυ,δηλαδή το τελευταίο ως χρονικό όριο..!Ήταν ευκαιρία σμρ να το γευτώ αλλά τι κάνουμε που δεν έχεις κενό
...άτριχα πιπινια μωρο..Το έχεις ρίξει στις ξυρισμένες πουτσες τον τελευταίο καιρό και έχω αρχίσει να ανησυχώ για εσένα... Δεν έχεις αφήσει πιπίνι για πιπίνι που να μην έχεις φάει.
Μπράβο ρε Jo
Τι νυχάρες είναι αυτές μωρό μουΑταξίες στο κωλαράκι μου....μ άτακτα αγόρια..
Μανικιούρ/πεντικιούρ στην πένα,πάντα baby!Τι νυχάρες είναι αυτές μωρό μου
Θα έρθω να σου υπογράψω και εγώ με την δική μου πένα...Μανικιούρ/πεντικιούρ στην πένα,πάντα baby!
Μια χαρά!καμιά ιδέα για αυτήν την κυρία;Γυναικάρα μες στη καβλα, μόνο γι αποφασισμένους χωρίς πολλά λόγια!!
Σεξυ ελληνίδα γυμναστρια για ερωτικό ραντεβού σε χώρο μου *ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ, ΥΓΕΊΑ, ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ, ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ Αν δεν απαντώ στο τηλέφωνο, πάρτε λίγο αργότερα. Κατεχάκη μετρο κοντά 6997944937 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ Κανονικό σεξ συν πρωκτικό συν πίπα 50€ μέχρι μιση ώρα 1εκτόνωση (Για κύριους που θέλουν 1 ώρα με 2...kanesex.com
Εξαιρετική επαγγελματίας η Τζο, πάντα καθαρή και πάντα με καυλες. Είναι από τις γυναίκες που γουστάρουν αυτό που κάνουν και δεν αρκούνται σε φτηνές διεκπεραιωτικές συμπεριφορές. Να τα βλέπουν αυτά κάτι κοντές με έναν αμανέ ως το ταβάνι. @Sexyjoanna φιλάκια αγάπη
...οχι βίντεο δεν πρόλαβα σήμερα να βγάλω.. τωρα μαζεύτηκα απο το πρωι να φάω και να πάρω μια ανάσα...πολυ πουτσα έπεσε ζωη να χουν τ αγόρια χαχαχαχαχαχα!!νομιζω ηρθε η ωρα για βιντεο με anal ξανα!!!
Ε,...οχι βίντεο δεν πρόλαβα σήμερα να βγάλω.. τωρα μαζεύτηκα απο το πρωι να φάω και να πάρω μια ανάσα...πολυ πουτσα έπεσε ζωη να χουν τ αγόρια χαχαχαχαχαχα!!
Έβαλα το πρωι κούκλες όμως!
Αυτο με τις ' κοντές ' εχει ενδιαφερον νομιζω .Δεν μπορώ να ξέρω ποιο αγορι εισαι γιατι δεν ρωτώ ποτέ κανενός στοιχεία(εκτός αν πει
μόνος η μου αφήσει εδω μήνυμα)σίγουρα έχουμε βρεθεί απ οτι κατάλαβα,και σ ευχαριστώ πολυ για οτι έγραψες για μένα, με τιμά!!
Υγ.το "κοντές " μου θύμισε Θεοπουλα απο το σήριαλ χαχαχαχα!!!
Φιλάκια πολλά αγορακι μου και καλώς ήρθες στο σαιτ(είδα ότι εισαι νέο μέλος)