kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.983
- Πόντοι
- 6.256
Ε ε έ... το ξέρεις ότι είναι ψηλή" η καταπιολα σου" καυλιαρη...
Μας διαβάζουν και παιδιά εδω μέσα
Ε ε έ... το ξέρεις ότι είναι ψηλή" η καταπιολα σου" καυλιαρη...
Παω και γω για δουλειαΑντε να παω μια βόλτα απο το Μάντισον
φρεσκο πραμα και σπαρταριστο !!!!Φρέσκια !!
Ναι αγάπη ,δε βάζω μπαγιάτικα,σπανίως!!φρεσκο πραμα και σπαρταριστο !!!!
Μέχρι και η γκόμενα πάνω από τον καθρέφτη έκλεισε τα μάτια με τα χέρια της να μην βλέπει ...
Καυλιαρικο άτακτο αγορι!!!Μέχρι και η γκόμενα πάνω από τον καθρέφτη έκλεισε τα μάτια με τα χέρια της να μην βλέπει ...
Γαμώ τα στησίματα σου
Πέρα του καλού στησίματος η θέα απο πίσω θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους δεν είχαν την τύχη να την χαρούνΦρέσκια !!
Νταξ,Φρέσκια !!
Έχω βάλει φωτο έτσι αγοριΠέρα του καλού στησίματος η θέα απο πίσω θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλους δεν είχαν την τύχη να την χαρούν
Είμαι . σίγουρη χαχαχαχαχ!!Νταξ,
Η δικια μου δουλεια ειναι πιο σεμνή, μακράν.
Σόμορα και ΓόμοδαΜέχρι και η γκόμενα πάνω από τον καθρέφτη έκλεισε τα μάτια με τα χέρια της να μην βλέπει ...
Ξερει οτι δεν εχει τετοια κωλαρα και ζηλευει για αυτο κλεινει τα ματιαΜέχρι και η γκόμενα πάνω από τον καθρέφτη έκλεισε τα μάτια με τα χέρια της να μην βλέπει ...
Γαμώ τα στησίματα σου
Ετσι καυλιαρη μου!!Ξερει οτι δεν εχει τετοια κωλαρα και ζηλευει για αυτο κλεινει τα ματια
Jo αυτή γιατί κοιτάζει τον κωλο σου;Νταξ,
Η δικια μου δουλεια ειναι πιο σεμνή, μακράν.
..η ζηλεύει η θέλει να με πηδηξει χαχαχαχα!!!Jo αυτή γιατί κοιτάζει τον κωλο σου;
Αμεση Απάντηση .κεραυνός...η ζηλεύει η θέλει να με πηδηξει χαχαχαχα!!!
Κορμάρα!Φρέσκια !!
Γλυκό μου αγόρι εσυ..!Κορμάρα!
Σεμινάρια νυχτερινά η jo...η καληνύχτα πρέπει να είναι όπως η καλημέρα ...με καύλες ...(παλι μ αρνάκι γάλακτος η Τζο,τα τυχερά του να είσαι μιλφαρα!)