kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Αμαν πια, ολοι καλοι ειναι;, κανας σκάρτος δεν υπάρχει;Που να'ναι το αγορι μου αυτο,το έχασα!!
Αμαν πια, ολοι καλοι ειναι;, κανας σκάρτος δεν υπάρχει;Που να'ναι το αγορι μου αυτο,το έχασα!!
Μαλλον ...τους σκάρτους δεν τους έχω πελάτες,ουτε μπαίνουν εδω..;!Ποιος ξέρει ...Αμαν πια, ολοι καλοι ειναι;, κανας σκάρτος δεν υπάρχει;
ΥΠΈΡΟΧΗ.......Μια καλησπέρα,πριν ντυθώ..
...κι εσύ λατρεμένος πελάτης & φίλος..!!ΥΠΈΡΟΧΗ.......
Τουλάχιστον βγαίνει εύκολα....και να που ντύθηκα..χαχαχαχα !!
Φιλάκια να περάσετε όμορφα..
IF ONLY I WAS JUST 10 YEARS YOUNGER... YOU ARE SO SEXY,Good night boys...
Καλημέρα καυλιαρα μου την επόμενη φορά να δοκιμάσουμε αυτή τη στάση!Καλημέρα με καυλες....αν και μας βγήκε λίγο κουνημένο, στην προσπάθεια να μην φανούν προσωπα,το νόημα παραμένει το ίδιο χεχεχε!
IF ONLY I WAS JUST 10 YEARS YOUNGER... YOU ARE SO SEXY,
..οτι θέλει τ αγόρι μου θα κάνουμεΚαλημέρα καυλιαρα μου την επόμενη φορά να δοκιμάσουμε αυτή τη στάση!
Να κανω και εγω μια αναφορά για Sexy jo, ραντεβού πριν λίγες μέρες με την miss kavla.. Αμα σε αρέσει αυτο που κάνεις δεν γίνεται να μην εισαι καλή.. vfm η Jo για πολυ γαμησι ομως.. Δεν συνίσταται για εντελώς αγυμναστους guy's... Τα φιλιά μου Jo και sorry αν σε ταλαιπωρισα λιγάκι Κυψελη μεριά ξέρεις εσύ
Το φτάσαμε τόσο το νημα βρε θηρία ;!Μπράβο μας!!2500….
Υπέροχη!!!! Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά κάποια στιγμή!!!!Μια καλησπέρα,πριν ντυθώ..
Τα θαλασσινα επιτρεπονται.Καμια @REGGAS για τη φασολάδα θα χεις;
Μια καλησπέρα,πριν ντυθώ..
Stunning!!!
ΠαρωνΠου να'ναι το αγορι μου αυτο,το έχασα!!
Mε την 1η ευκαιρία ξανα νεαρέ μου!!Υπέροχη!!!! Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά κάποια στιγμή!!!!
Καλώς το μου!!!
Γιατί να ντυθείς αρχόντισσα, αφού σου πάει τόσο πολύ το γυμνόΜια καλησπέρα,πριν ντυθώ..
Α ετσι κυκλοφορω..σπανίως ντυνομαι !!!!Γιατί να ντυθείς αρχόντισσα, αφού σου πάει τόσο πολύ το γυμνό