diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.812
- Πόντοι
- 456
βυζάκι 20χρονης ..πως δεν το ειχα προσεξει
Έτσι γυναικάρα να σε καμαρώνουμεΑ ετσι κυκλοφορω..σπανίως ντυνομαι !!!!
για εδω ηθελα να το γραψω ..πω πω πω τι βλέπουν τα μάτια μου ..βυζακι 20χρονηςΜια καλησπέρα,πριν ντυθώ..
για εδω ηθελα να το γραψω ..πω πω πω τι βλέπουν τα μάτια μου ..βυζακι 20χρονης
πλάκα κάνεις ..αυτο ειναι αριστουργημα απο μονο του αφου σκεφτομαι οταν με το καλο κατεβω Αθηνα να το επισκεφτω ειναι ακρως ερωτευσιμοΗ αλήθεια είναι ότι μοιάζει εφηβικό..δεν νομίζω ότι θα το πείραζα ποτέ..!
Χορτασες νεανικη πουτσα!Πριν λίγο τελείωσα ραντεβού μ ενα αρνάκι γάλακτος ..18μισο (σπανίως επιλέγω τόσο νέους αλλα με πολιορκούσε μηνες, μ ειχε δει αρχικά στο κάνε σεξ),τεσπα ,παω Μάντισον λεω αριθμό δωματίου και πρωτη φορα στα χρονικά η ρεσεψιόν μου έκλεισε το μάτι.. θα ειπε μέσα της" θα περάσει καλά η μιλφαρα με το μωρό" !!
Εχω δει πολλούς νέους στην καριέρα μου αλλά τελευταία επέλεγα 20 plus..αλλα το εφαγα ολόκληρο αντί να φάει αυτό εμένα ,κοκαλάκι δεν έμεινε χαχαχαχαχαχαχαχα!
Η αλήθεια είναι ότι αν και πήγαινε κομπρεσέρ λογω νιότης,η διαφορά του 2ου γύρου απο τον 1ο ήταν στα 7-8λ οσο για ενα ντουζ,στο τέλος μου λεει ...κουράστηκα κυρίαΧορτασες νεανικη πουτσα!
Το πεθανες το παιδι κυρια τζο!Η αλήθεια είναι ότι αν και πήγαινε κομπρεσέρ λογω νιότης,η διαφορά του 2ου γύρου απο τον 1ο ήταν στα 7-8λ οσο για ενα ντουζ,στο τέλος μου λεει ...κουράστηκα κυρία
χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Τι ήμουν από πάνω του τι στα 4 τι όρθια τι πλάγια τον τρελανα!Κι είχα ήδη κάνει 3 ραντεβού πρίν!!
Πολλές καυλες σήμερα ειχα ...αύριο θα γεμίσω μπαταρίες όμως...τρίτη στον αγώνα πάλι!
Μην μας ξεχάσεις κυρία Jo!Το φτάσαμε τόσο το νημα βρε θηρία ;!Μπράβο μας!!
Εντάξει λοιπόν,κάτι θα σκεφτώ ως δωράκι την επόμενη βδομάδα όμως,για ολους εσάς τους αγαπημένους πελάτες μου!
Ποτέ δεν ξεχνώ & δεν αμελω,ο λόγος μου συμβόλαιο!Μην μας ξεχάσεις κυρία Jo!
Που χάθηκες ρε, σε εψαχνε η περι ου ο λόγοςΤα θαλασσινα επιτρεπονται.
Τα ψαρια οχι!
Ειδες τι αγώνα δινουμε;Το φτάσαμε τόσο το νημα βρε θηρία ;!Μπράβο μας!!
Εντάξει λοιπόν,κάτι θα σκεφτώ ως δωράκι την επόμενη βδομάδα όμως,για ολους εσάς τους αγαπημένους πελάτες μου!
Είδα είδα γι αυτό θ ανταμείψω τ αγόρια μου!!Από το 2021 μαζί εδω!Ειδες τι αγώνα δινουμε;
Απο τρίτη θα παει ολο το ΕΠΑΛ στο μαντισονΜιλαμε κλαίω , χαχαχαχαχαχα
Το παλικαράκι θα το θυμάται μια ζωή ……….. Άσε την επική περιγραφή που θα κάνει στα φιλαράκια του
....του λέω κωλαρακι έχεις πάρει;Μου λεει όχι ειμαι μικρός άκομη..ε του λέω ηρθε η ωρα να μεγαλώσεις ,μπες και μη μιλάς χαχαχχαχχαχχαχα!!Μιλαμε κλαίω , χαχαχαχαχαχα
Το παλικαράκι θα το θυμάται μια ζωή ……….. Άσε την επική περιγραφή που θα κάνει στα φιλαράκια του
Τα τυχερά του επαγγελματος,Η αλήθεια είναι ότι αν και πήγαινε κομπρεσέρ λογω νιότης,η διαφορά του 2ου γύρου απο τον 1ο ήταν στα 7-8λ οσο για ενα ντουζ,στο τέλος μου λεει ...κουράστηκα κυρία
χαχαχαχαχαχαχαχα!!
Τι ήμουν από πάνω του, τι στα 4 ,τι όρθια ,τι πλάγια ..τον τρελανα!Κι είχα ήδη κάνει 3 ραντεβού πρίν!!
Πολλές καυλες σήμερα ειχα ...αύριο θα γεμίσω μπαταρίες όμως,τρίτη στον αγώνα πάλι!
Από Τρίτη , και μετά τον αστικό μύθο που θα διαδοθεί σε όλη τη φοιτητική νεολαία της Αθήνας , το αμέσως επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για τη Jo θα είναι το καλοκαίρι του 2044Απο τρίτη θα παει ολο το ΕΠΑΛ στο μαντισον
Κοίτα..η ηλικία που εχω αδυναμία στους άνδρες,θα φανεί περίεργο, αλλά είναι 40-45 μεχρι 55-60..Τα τυχερά του επαγγελματος,