Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.051
...σουίτα στο Madison και πάμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα χαχαχα!!!Αυτό δεν θα είναι γαμησι αλλά μαραθώνιος
...σουίτα στο Madison και πάμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα χαχαχα!!!Αυτό δεν θα είναι γαμησι αλλά μαραθώνιος
Και με την δεύτερη θέση καλά θα είμαι για αρχή...σουίτα στο Madison και πάμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα χαχαχα!!!
Ένα fuck pass χρειάζεται για τις ευπαθείς ομάδες μισθωτούς χαμηλοσυνταξιουχους και ελ.επαγγελματιες με δηλωθέν μέχρι 10.000Ακολουθεί πολιτικό μήνυμα...
Σε μια εποχή ακρίβειας και ανατιμησεων στα πάντα ερχόμαστε και εμείς οι πεινασμένοι και μεθυσμένοι στο γυναικείο κορμί αντιμέτωποι με αυτή τη μάστιγα που χτυπά παντού γύρω μας.
Παντού εκτός από ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκεται στο κλιμα της εποχής με πείσμα και συνεχίσει να επιμένει σε αυτό που έχει διαλέξει χωρίς να αλλάζει τιμές και υπηρεσίες.
Μπορεί κυρίες και κύριοι ο πληθωρισμός να ροκανιζει τα 80 ευρώ μέρα με τη μέρα αλλά δεν αλλοιώνει τη διάθεση του Γαλατικου αυτού χωριού που λέγετε Jo να μοιράζει καλά και ηδονή.
Περίμενε με κούκλα μου ώστε για μια ώρα εσύ να περιποιησε τη γουρουνισια φύση μου και εγώ με τα πληθωριστικά μου ευρώ να σου περιποιηθω το τριανταφυλακι που έχεις για κωλοτρυπίδι.
Υ. Γ Δικαίωμα της κάθε κοπέλας να επιλέγει τιμή αλλά τιμή και δόξα στις σταθερές αξίες
Αξίζει στο φουλ. Έχεις να κανείς με μια πολύ όμορφη γυναίκα που ξέρεις πως να συμπεριφερθεί στον άνδρα και πως να τον ικανοποιήσει στο 100%.Έχει αδυναμία στον άνδρα ανεξάρτητα ηλικίαςΓια 28χρονους αξίζει?επίσης θέλει με νέους η jo?
Αχ να ήμουνα εκεί να σε χαλαρωνα εγώ!!!...ωρα να χαλαρώσω..
.το διάβασα 2 φορές για να καταλάβω απόλυτα το ύφος που έγραψες,ειμαι και ξανθιά..χεχε!,
Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή να βαλω εξτρα το αναλ,με τοση αυξημένη ζήτηση και φουλ ραντεβού,αλλα ετσι έχουν μάθει οι πελάτες μου(,ειδικά οι σταθεροι χρόνια) περνάμε σούπερ μεταξύ μας,κι απ την άλλη, ανάγκη βιοποριστικη δεν εχω,οσο κι εάν ακούγεται κάπως,αρα κάνω σεξ όπου & όποτε γουστάρω, και εχω και εξτρα χρήμα που δεν το κυνηγώ μεν,αλλα μου έρχεται συνέχεια!!
Το είχα δηλώσει και το τηρω, μέχρι ν αποσυρθώ οτι ισχυε θα ισχύει..
Εννοείται ότι η κάθε κοπέλα κανει οτι γουστάρει και λογαριασμό δεν δίνει!
Πάντως σ ευχαριστώ για οτι έγραψες για μένα και κανόνισε βρε να σε περιποιηθω ,θα σ αφήσω στο κωλαράκι 1 ωρα σερι χεχεχεχεχε!!
Εχω βρεθεί και με μικρότερους..τι σημασία έχει η ηλικία μάτια μου αν άλλος είναι ανωριμος..στα μυαλά;Για 28χρονους αξίζει?επίσης θέλει με νέους η jo?
Ας ρίχνουν και μια ματιά στα προφιλ ομορφια μου.. γι αυτό τα έχουμε οι κυρίεςΑξίζει στο φουλ. Έχεις να κανείς με μια πολύ όμορφη γυναίκα που ξέρεις πως να συμπεριφερθεί στον άνδρα και πως να τον ικανοποιήσει στο 100%.Έχει αδυναμία στον άνδρα ανεξάρτητα ηλικίας
..Αχ να ήμουνα εκεί να σε χαλαρωνα εγώ!!!
Ατιθαση μιλφαρα αμαζοναΜια αλλιώτικη καλημέρα,μ εμένα να κάνω ιππασία σ έναν νεαρό..
Αγαπημένε Λεο ,τα φιλιά μου!!!Με το νου πλουταίνει η κόρη με τον ύπνο η ακαμάτα λεει μια παροιμια!!!
Καβαλα παν στο μαντισονΜια αλλιώτικη καλημέρα,μ εμένα να κάνω ιππασία σ έναν νεαρό..
Ε ,ειδες;;;το κατέχω το άθλημα.. χρόνια και χρόνια!Καβαλα παν στο μαντισον
Καβαλα τη τζοαννα
Γυναικάρα μας κάθε μέρα τέτοιο πρωινό να είχα 20 χρονών μια ζωή θα έμενα.Πως θα σε πείσω να με ερωτευτείς να τους αφήσεις όλους να σε έχω μόνο δικιά μου;Μια αλλιώτικη καλημέρα,μ εμένα να κάνω ιππασία σ έναν νεαρό..
Είμαι ερωτευμένη με ολα τ αγόρια μωρο μου,αρα και με σένα φυσικά!!Γυναικάρα μας κάθε μέρα τέτοιο πρωινό να είχα 20 χρονών μια ζωή θα έμενα.Πως θα σε πείσω να με ερωτευτείς να τους αφήσεις όλους να σε έχω μόνο δικιά μου;
Δυναμομετρηση στη scuderia JoannaΜια αλλιώτικη καλημέρα,μ εμένα να κάνω ιππασία σ έναν νεαρό..
Χαχαχαχαχα ετσι ετσι!!!Δυναμομετρηση στη scuderia Joanna
Ξεκίνησες δυναμικά την εβδομάδα..!Μια αλλιώτικη καλημέρα,μ εμένα να κάνω ιππασία σ έναν νεαρό..
Υπέροχη Jo!!!!!!Την καλησπέρα μου στ αγόρια!
(Ειμαι στην τσίτα λιγο σήμερα αλλα τα βλέπω ολα,σχεδόν..!)
Πάντα δυναμικά μωρο!!Ξεκίνησες δυναμικά την εβδομάδα..!
Ματια μου εσυ...!Υπέροχη Jo!!!!!!