genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα και καλή Κυριακή κούκλαΤην καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Καλημέρα και καλή Κυριακή κούκλαΤην καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Καλημέρα αγάπη, καλη Κυριακή!Καλημέρα και καλή Κυριακή κούκλα
Καλημέρα όμορφη.Να βάζω και καμιά ντυμένη, μην νομίζει ο κόσμος ότι γυρνώ ξεβρακωτη χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγορι!
Καλημέρα όμορφη!!!Να βάζω και καμιά ντυμένη, μην νομίζει ο κόσμος ότι γυρνώ ξεβρακωτη χαχαχαχα!!
Καλημέρα αγορι!
Τώρα θα φάω πούτσο, τώρα δεν θα φάω, τώρα θα φάω, τώρα δεν θα φάω ..Για τ αγόρια τα καινούργια που θέλουν να με δουν θα το γράψω,δεν αφορά σταθερούς..εάν δεν έχετε κλείσει το χοτελ προφορικά και δεν μ έχετε ενημερώσει να φιξάρω ραντεβού μας,δεν θα ισχύει..με αερολογίες κλπ δεν κλείνω ραντεβού, ουτε τρέχω στο παρα 5 για κανέναν, περαν ότι εχω κι αλλη ζωή, είμαι τυπική και παω βάση προγράμματος στα πάντα.
Ευχαριστώ για κατανόηση σας.
Σταμάτα βρε να με πειράζεις..!!Τώρα θα φάω πούτσο, τώρα δεν θα φάω, τώρα θα φάω, τώρα δεν θα φάω ..
Σ'αγαπώ γιατί εισ'ωραία...
Μην στραβοπατήσεις απ το πρόγραμμα και γίνει καμμιά στραβή
Καλημερα κουμπαρουλα μου μια ομορφη Κυριακη να εχεις...Την καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Επίσης ομορφιά μου!!Καλημερα κουμπαρουλα μου μια ομορφη Κυριακη να εχεις...
ΚαλάΣταμάτα βρε να με πειράζεις..!!
Ξέρω τι γράφω και τι εννοώ.. μερικοί κλείνουν με το μυαλό τους ραντεβού κι εγω δεν το γνωρίζω..
Πειθαρχία και πρόγραμμα, τελος Χαχαχαχα!!
(Βάσει αντί βάση, το είδα μετά)
Σε λίγο θα μπαίνω σε ασανσέρ και θα καυλώνωΤην καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Με τα κουμπιά του ασανσέρ η εμενα ρε μούτρο;;!!Σε λίγο θα μπαίνω σε ασανσέρ και θα καυλώνω
....γαμανε και στο μυαλο τους, οποτε τι ανησυχειςΣταμάτα βρε να με πειράζεις..!!
Ξέρω τι γράφω και τι εννοώ.. μερικοί κλείνουν με το μυαλό τους ραντεβού κι εγω δεν το γνωρίζω..
Πειθαρχία και πρόγραμμα, τελος Χαχαχαχα!!
(Βάσει αντί βάση, το είδα μετά)
...ρε συ σοβαρά...Εντωμεταξύ κλείνουν σόλο και μου λένε έρχεσαι;Που να έρθω λεω σ έναν;Πρίαμο μεταμορφώση..οτι παω μονο Madison ,το ξέρουν κι οι πέτρες (αλλα ουδεμία σημασία για κάποιους)..ο τύπος είχε κλείσει ωρα, είχε φτιάξει το χοτελ χωρίς ομως να κλείσει μαζί μου χαχαχαχαχα!!....γαμανε και στο μυαλο τους, οποτε τι ανησυχεις
ΓυναικάραΤην καλημέρα μου σε όλα τ αγόρια!
Χαλαρωσε και την αλλη τρυπουλα...ωρα να χαλαρώσω..
.....εεεε χαϊ τωρα!!!! Ενα καφε ειπαμε να πιουμε κ μας βγηκε απ'τ'σ μυτες!!!!....εγινε..
Αυτά είναι... μπράβο στον κορίτσαρο.......εγινε..