amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.027
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα κυρία μου...Αύριο λοιπόν φωτο, χωρίς παλάμη!!
Αύριο λοιπόν...
Καλημέρα κυρία μου...Αύριο λοιπόν φωτο, χωρίς παλάμη!!
Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!Καλημέρα κυρία μου...
Αύριο λοιπόν...
Η jo σέρνει ολη την attica groupΣε ένα που το σέρνει η JO
Όχι επιβατικό είμαι.....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα JoΣας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Καλημέρα αγάπη, επίσης!!!Καλημέρα και καλή εβδομάδα Jo
Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Η jo σέρνει ολη την attica group
Φωτογραφία ψυχρή ως μάρμαρο άκαμπτη η οποία πολλές φορές οδηγεί την αφήγηση σε ολισθήματα αν & σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις εξασφαλίζει στον αναγνώστη εναν εξαιρετικά σπάνιο ρυθμό & ένα κρυμμένο ηχόχρωμα μοναδικό......Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Λυρικές εξάρσεις (καθόλου αδικαιολόγητες επειδή πρόκειται περί της ωραιας Ιωάννας) διαβλέπω κύριε...Φωτογραφία ψυχρή ως μάρμαρο άκαμπτη η οποία πολλές φορές οδηγεί την αφήγηση σε ολισθήματα αν & σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις εξασφαλίζει στον αναγνώστη εναν εξαιρετικά σπάνιο ρυθμό & ένα κρυμμένο ηχόχρωμα μοναδικό......
Εκεί έχεις μείνει κάτσε εκεί εδώ λέμε μουναραρυμουλκο του Πειραιά και παραπλεοντον πλοίων κολασμένη γυναίκαΗ jo σέρνει ολη την attica group
Μααααας γαμισες τα ματάκια πρωί πρωί και μου έπεσε το κινητό από το χέρι και δεν μπορούσα να σκυψω να το πιάσω σηκώσαμε σημαία κατάρτι ρεεε πρωί πρωί χάσαμε το μάτι το όρτσαΣας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Καλησπέρα αγοράκι μου γλυκό!!!Καλημέρα γλυκιά μου κουμπάρα jo μια όμορφη ευδομαδα με γεμάτη ερωτισμό και ηδονή να εχεις...
Γειά σου καυλιαρη μου με τα ωραια σου!!Μααααας γαμισες τα ματάκια πρωί πρωί και μου έπεσε το κινητό από το χέρι και δεν μπορούσα να σκυψω να το πιάσω σηκώσαμε σημαία κατάρτι ρεεε πρωί πρωί χάσαμε το μάτι το όρτσα
Καλημέρα στη ποιο καυλωμουναρα
Ωωω...τι μοναδικος τρόπος έκφρασης είναι αυτός κύριε ΠΣΑΡΑ μου!Φωτογραφία ψυχρή ως μάρμαρο άκαμπτη η οποία πολλές φορές οδηγεί την αφήγηση σε ολισθήματα αν & σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις εξασφαλίζει στον αναγνώστη εναν εξαιρετικά σπάνιο ρυθμό & ένα κρυμμένο ηχόχρωμα μοναδικό......
Αχ εσυ...αχ!!Λυρικές εξάρσεις (καθόλου αδικαιολόγητες επειδή πρόκειται περί της ωραιας Ιωάννας) διαβλέπω κύριε...
Η γυναίκα που κάνει την πουτσα γλυφιτζουρι..Καλο & καυλιαρικο βραδυ ..αύριο στον αγωνα παλι μετα απο 2ημερη αποχη(οχι πριν το μεσημέρι ομως...)
Αυτή δεν είναι καλημέρα είναι κωλο-καλημεραΣας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Να ξεκινησουμε ολοι να λεμε καλημερα με τον κώλο όξω;Αυτή δεν είναι καλημέρα είναι κωλο-καλημερα
κωλημέραΑυτή δεν είναι καλημέρα είναι κωλο-καλημερα
Η μαγεια της φυσης συναβτα την ψυχολογια της υλης και της καυλας !!!!!!!!!!!Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Και τ @ρχιδια καραμέλες ...!!χαχαχαχαχα!!Η γυναίκα που κάνει την πουτσα γλυφιτζουρι..
Γιατί οχι;!!αύριο θα πω με το μουνακι καλημέρα!Να ξεκινησουμε ολοι να λεμε καλημερα με τον κώλο όξω;
Αχ εσυ ....αχ!!Η μαγεια της φυσης συναβτα την ψυχολογια της υλης και της καυλας !!!!!!!!!!!