slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Καλησπερα κοριτσαρα μας.Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Μετα απο καντηλια και θεους σημερα στη δουλεια,ξαφνου πεταχτηκε η θεα και ηρεμησα.
Καλησπερα κοριτσαρα μας.Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Ζόρικη μέρα ε;!Υπομονή baby..!!Καλησπερα κοριτσαρα μας.
Μετα απο καντηλια και θεους σημερα στη δουλεια,ξαφνου πεταχτηκε η θεα και ηρεμησα.
Πολυ,αλλα τι να κανεις;Ζόρικη μέρα ε;!Υπομονή baby..!!
Όταν βλέπεις αυτήν την υπέροχη θεα δεν ξέρεις τι να πρωτο κανείς,να γλείψεις αυτήν την πανέμορφη και πεντακάθαρη γυναίκα πρώτα ή να δοκιμάσεις αυτές τις υπέροχες τρυπούλες με το σπαθί σου.Σας το έταξα ...καλημέρα,και σ ολα τ αγόρια!
Εσυ ολα τα έχεις φάει μωρο μου όμορφο...!!Όταν βλέπεις αυτήν την υπέροχη θεα δεν ξέρεις τι να πρωτο κανείς,να γλείψεις αυτήν την πανέμορφη και πεντακάθαρη γυναίκα πρώτα ή να δοκιμάσεις αυτές τις υπέροχες τρυπούλες με το σπαθί σου.
Δεν νομίζω να μπορεί να πει κάποιος όχι σ εσένα και στα ταλέντα που έχεις.Εσυ ολα τα έχεις φάει μωρο μου όμορφο...!!
Και τ @ρχιδια καραμέλες ...!!χαχαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί οχι;!!αύριο θα πω με το μουνακι καλημέρα!
μαρη παρδαλο θα μας αφησεις να αγιασουμε καμια φορα ή θα μας στειλεις στην κολαση?Ωραιο το κωλαράκι μου αλλά κάποιοι κύριοι τρελαίνονται για το μουνακι μου...ειδικα από κοντά.. σήμερα μ έλιωσαν στο γλυψιμο!!
Να το βάλω μια φωτό και την κάνω πάλι...
Όλοι στην κόλαση μωρο μου...εχω τον ναυτικό που με λέει κολασμένη χαχαχχαχχαχχαχα!!!μαρη παρδαλο θα μας αφησεις να αγιασουμε καμια φορα ή θα μας στειλεις στην κολαση?
πώς να μην..Ωραιο το κωλαράκι μου αλλά κάποιοι κύριοι τρελαίνονται για το μουνακι μου...ειδικα από κοντά.. σήμερα μ έλιωσαν στο γλυψιμο!!
Να το βάλω μια φωτό και την κάνω πάλι...
Διακρίνω χαρακτήρα ... με ύφος καθαρά προσωπικό & υποκειμενικό αφού ο αυτόπτης αφηγητής δεν παραλείπει να προσθέσει τας ιδίας εαυτού σκέψεις & με την εν λογω κυρία.... πολλά εξ αυτών ωστόσο έχουν κάποια αξία για την ιστοριογραφία του νήματος ....Λυρικές εξάρσεις (καθόλου αδικαιολόγητες επειδή πρόκειται περί της ωραιας Ιωάννας) διαβλέπω κύριε...
... Θέλουμε το (μουνάκι) καθαρή φωτό..Και τ @ρχιδια καραμέλες ...!!χαχαχαχαχα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί οχι;!!αύριο θα πω με το μουνακι καλημέρα!
Αγαπημένε "νονε" του νήματος μου...πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση!!πώς να μην..
θα εθω μια μερα μονο να γλειφω αυτο το μουνακιΑγαπημένε "νονε" του νήματος μου...πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση!!
...το ποσο σ εκτιμώ και σέβομαι το ξέρεις ήδη.. ο λόγος σου έχει άλλη βαρύτητα για μένα..σε φιλω γλυκά εστω κι εικονικά..Διακρίνω χαρακτήρα ... με ύφος καθαρά προσωπικό & υποκειμενικό αφού ο αυτόπτης αφηγητής δεν παραλείπει να προσθέσει τας ιδίας εαυτού σκέψεις & με την εν λογω κυρία.... πολλά εξ αυτών ωστόσο έχουν κάποια αξία για την ιστοριογραφία του νήματος ....
Το ξέρω μωρακι οτι εχεις αδυναμία στο προσωπο μου ..εγώ παλι σου έχω αδυναμία ολόκληρο!!!Θα συμφωνήσω με όσα έχουν γράψει οι συναγωνιστές στο νήμα για το ωραίο κωλαρακι και μουνακι έχει αυτή η γυναίκα αλλά εγώ έχω ερωτευτεί το πρόσωπο της
Το ξέρω κουκλί , και ξέρεις κι εσύ καλά οτι σε παω τρελα!!Κι εγώ σου έχω Ιωάννα
Εχουμε πολέμους εκλογες τις εφτα πληγες του κουλοΦαραώμαρη παρδαλο θα μας αφησεις να αγιασουμε καμια φορα ή θα μας στειλεις στην κολαση?