Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.072
Καλημερούδια, αύριο διαθέσιμη πάλι 12 μεσημέρι και μετά.
Αχχχ...!!Θα καληνυχτίσω με μια φωτο για τ αγόρια τα δικά μου που γουστάρουν ποδαρακια & παιχνίδι..ξέρουν αυτοί(σορυ που δεν είχα βάλει καιρό τωρα..!)
Καλο βραδυ!![]()
Αχ εσυ ....αχ...!!Αχχχ...!!
αχχχ αυτες οι καλημερες σου μωρακι ανασταίνουν κ αυτους απ τα ταρταραΚαλημερούδια, αύριο διαθέσιμη πάλι 12 μεσημέρι και μετά.
![]()
Καλημέρα αγορακι μου γλυκό...!!!αχχχ αυτες οι καλημερες σου μωρακι ανασταίνουν κ αυτους απ τα ταρταρα![]()
Καλημέρα κύριε μου!
Καλημέρα κυρία μού..
Καλησπέρα αγαπημένε μου...!!
Καλησπέρα και καλό απόγευμα Jo![]()
Αναμενωμεν![]()
Μαζί σου στη κόλαση και στα άδυτα της αμαρτίας πάωΚολασμένο αγορι....!!!!
..κι αλλο;!!τόσες φορές έχουμε πάει.. αχ..καυλιαρη!!Μαζί σου στη κόλαση και στα άδυτα της αμαρτίας πάω
Μαζί σου κολασμένο θηλυκό πλέον δεν έχουμε γυρισμό κατρακύλα με τα σκαλοπάτια της καυλας και της αμαρτίας όλα μαζί είσαι καυλα της αμαρτίας..κι αλλο;!!τόσες φορές έχουμε πάει.. αχ..καυλιαρη!!
Πάτος απατος ο πάτος του πάτου και φεύγουμε με όπλα ιπομαλης άρε Τζο άρε Τζο αυτοί οι Άγιοι τόποι σουΚαλημερούδια, αύριο διαθέσιμη πάλι 12 μεσημέρι και μετά.
![]()
Αυτό το weekend εχω ρεπό, το άλλο που θα είμαι εδώ κι ενεργή, κανόνισε να πάμε μπουζούκια και μετα για "βρώμικο"*πωπω εχω χρόνια να βγω σε τέτοια φάση..!!Πάτος απατος ο πάτος του πάτου και φεύγουμε με όπλα ιπομαλης άρε Τζο άρε Τζο αυτοί οι Άγιοι τόποι σου
Ότι θέλει η Αρχηκαυλα μου πότε δεν λέω όχι στη μουναρα σουΑυτό το weekend εχω ρεπό, το άλλο που θα είμαι εδώ κι ενεργή, κανόνισε να πάμε μπουζούκια και μετα για "βρώμικο"*πωπω εχω χρόνια να βγω σε τέτοια φάση..!!
Ολο σε κατι κυριλέ με πάει ο doctor, και στο τέλος μένω και νηστικη χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Ναιιιιιιιιι!!!!!!!
Τον ξέκανε;Πάει και αυτός μουνοjo σοκ εεεεεε ναι κολασμένη
Σε τανκερ εισαι ναυτικέ;Ότι θέλει η Αρχηκαυλα μου πότε δεν λέω όχι στη μουναρα σου
Να βγάλετε την παλάμη σας..Αχ θυμίστε μου διότι το ξανθό είναι φυσικό, κι η μνήμη μ απατά κάποιες φορές...!!
Τι πρέπει να βάλω η να βγάλω;;!!
Οτι και να κανεις "βαλεις - βγαλεις" το εχουμε ξανα πει και φινετσα και sexy θα εισαι !!!!!!!!!!!Αχ θυμίστε μου διότι το ξανθό είναι φυσικό, κι η μνήμη μ απατά κάποιες φορές...!!
Τι πρέπει να βάλω η να βγάλω;;!!