gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
Γιατί, κατεβαίνει κανένας άλλος;;;; Νόμιζα ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος!!!Θα είσαι η φξαίρεση. Ολος ο Πειραιάς Μώραλη θα ψηφίσει!!!!!
Γιατί, κατεβαίνει κανένας άλλος;;;; Νόμιζα ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος!!!Θα είσαι η φξαίρεση. Ολος ο Πειραιάς Μώραλη θα ψηφίσει!!!!!
Με τέτοια θέα πως θα μπορούσε να μην είναι καλή η Κυριακή;Καλημέρα κι ευχές για μια όμορφη Κυριακή!
Πες το κι έγινε!!Στείλτε παρακαλώ την καλημέρα σας και στον κύριον Blitz που σας αναζητά
...θα κατέβω στις άλλες εγω..για έναν Πειραιά καυλιαρικο χαχαχαχα!!Γιατί, κατεβαίνει κανένας άλλος;;;; Νόμιζα ότι ήταν ο μοναδικός υποψήφιος!!!
Αυτά τα οπίσθια είναι για τρελές αθλοπαιδείες! Να τα χαίρεσαι και ελπίζω να αξιωθώ να τα χαρώ και εγώ σύντομα!Καλημέρα κι ευχές για μια όμορφη Κυριακή!
...όταν πρέπει θα γίνει!Αυτά τα οπίσθια είναι για τρελές αθλοπαιδείες! Να τα χαίρεσαι και ελπίζω να αξιωθώ να τα χαρώ και εγώ σύντομα!
Πέραν του προφανούς., έργο τέχνης.Καλό βράδυ αγοράκια..!
...βιντεάκι αυθόρμητο, της στιγμής μωρο μου ...Πέραν του προφανούς., έργο τέχνης.
Μπράβο Jo
Να σαι καλά Joanna! Καλό βράδυ κουκλάρσ....βιντεάκι αυθόρμητο, της στιγμής μωρο μου ...
Kαλο βραδυ καυτό αγορι...Να σαι καλά Joanna! Καλό βράδυ κουκλάρσ.
ΓΛΕΙΨ ΓΛΕΙΨ ΓΛΕΙΨ!Καλό βράδυ αγοράκια..!
Καληνύχτα άτακτε!!ΓΛΕΙΨ ΓΛΕΙΨ ΓΛΕΙΨ!
Μουναρα η γυναίκα μου!!!Καλό βράδυ αγοράκια..!
Και ελεγα να μν τον παιξω.Καλό βράδυ αγοράκια..!
Γειά σου όμορφε σύζυγε!!Μουναρα η γυναίκα μου!!!
Μμμμμ...χαίρομαι πολύ...!Και ελεγα να μν τον παιξω.
Αντε μια για παρτη σου.
Καλήμερα κουμπάρα και καλή ευδομαδα να εχεις....Τι βλέπω εδωωωω η μάλλον τι διαβάζω??? Τι σύζυγο λες εδώ??? Και ο κουμπάρος μου kontolagnos τι ρόλο παίζει του ματάκια ????Γειά σου όμορφε σύζυγε!!
Καλημέρα ματάκια μου!!!Ελα ντε!!Καλήμερα κουμπάρα και καλή ευδομαδα να εχεις....Τι βλέπω εδωωωω η μάλλον τι διαβάζω??? Τι σύζυγο λες εδώ??? Και ο κουμπάρος μου kontolagnos τι ρόλο παίζει του ματάκια ????