Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Καλημέρα αγορακι μου!Η σωστή καυλημέρα!
Καλημέρα αγορακι μου!Η σωστή καυλημέρα!
Καλημέρα Jo και..Καλημερούδια!
Καλημέρα jo ένα όμορφο σαββατο να εχεις....Καλημερούδια!
Καλημέρα μωρό!Καλημέρα Jo και..
Καλημέρα τέλειο κωλαράκι
Καλημέρα ματάκια, επίσης!!Καλημέρα jo ένα όμορφο σαββατο να εχεις....
Ω ΝΑ ΣΟΥΚάπου μπερδεύτηκατε αγόρια όμως και χάσαμε το ρεζουμέ το οποίο είναι...πλέον σταθερά προγραμματισμένα ραντεβού, κατά προτίμηση με άτομα που γνωρίζω, ναι σ επιλογή νέων ατόμων αν κρίνω ότι είναι οκ απο την συζήτηση, κι όχι άσκοπο τρέξιμο να εξυπηρετω στο παρα 5 και να γίνομαι κομμάτια γι άτομα που ίσως δεν αξίζουν(ακυρώνουν η αλλάζουν γνώμη κλπ και με πάει πίσω)..κάποιες μέρες δεν θα δουλεύω (παει το κάθε μέρα,ναι...)και θα το ανακοινώνω εδω.πχ σήμερα δεν εδωσα διαθεσιμότητα γιατί έχω κάνει ήδη τρία κι εχω κι άλλο ενα 11:15 και τέλος μετά
Ομορφα και με πρόγραμμα ..
Παρτε και μια τσόντα..και την καληνύχτα μου για ένα όμορφο βράδυ Παρασκευής...
Αχ εσυ..αχ..καυλιαρη !!Ω ΝΑ ΣΟΥ
Ω να σου ΞΑΝΑ……Αχ εσυ..αχ..καυλιαρη !!
Πολυ πρόσφατο στο μυαλό μου και το δικό μας ραντεβού...!!!
Αχ αυτός ο κώλος... Αχ αυτή η πίσω τρύπα!!!! Είναι για γλύψιμο!!!Κάπου μπερδεύτηκατε αγόρια όμως και χάσαμε το ρεζουμέ το οποίο είναι...πλέον σταθερά προγραμματισμένα ραντεβού, κατά προτίμηση με άτομα που γνωρίζω, ναι σ επιλογή νέων ατόμων αν κρίνω ότι είναι οκ απο την συζήτηση, κι όχι άσκοπο τρέξιμο να εξυπηρετω στο παρα 5 και να γίνομαι κομμάτια γι άτομα που ίσως δεν αξίζουν(ακυρώνουν η αλλάζουν γνώμη κλπ και με πάει πίσω)..κάποιες μέρες δεν θα δουλεύω (παει το κάθε μέρα,ναι...)και θα το ανακοινώνω εδω.πχ σήμερα δεν εδωσα διαθεσιμότητα γιατί έχω κάνει ήδη τρία κι εχω κι άλλο ενα 11:15 και τέλος μετά
Έτσι όπως μόνο η Jo ξέρει και μπορείΚάπου μπερδεύτηκατε αγόρια όμως και χάσαμε το ρεζουμέ το οποίο είναι...πλέον σταθερά προγραμματισμένα ραντεβού, κατά προτίμηση με άτομα που γνωρίζω, ναι σ επιλογή νέων ατόμων αν κρίνω ότι είναι οκ απο την συζήτηση, κι όχι άσκοπο τρέξιμο να εξυπηρετω στο παρα 5 και να γίνομαι κομμάτια γι άτομα που ίσως δεν αξίζουν(ακυρώνουν η αλλάζουν γνώμη κλπ και με πάει πίσω)..κάποιες μέρες δεν θα δουλεύω (παει το κάθε μέρα,ναι...)και θα το ανακοινώνω εδω.πχ σήμερα δεν εδωσα διαθεσιμότητα γιατί έχω κάνει ήδη τρία κι εχω κι άλλο ενα 11:15 και τέλος μετά
Καλημερα και καλό σκΚαλημερούδια!
Καβλιαρα μου!!!!
θα σας παω σε κινηματογραφο σημερα....μετα θα παμε στα κλαμπς....ο θειος μου εχει δωσει χρηματα με τηνπρουποθεση να περασετε καλαΚαλημερούδια!
Αδελφέ λιτά μη σε πάρει χαμπάρι το κορίτσι σουθα σας παω σε κινηματογραφο σημερα....μετα θα παμε στα κλαμπς....ο θειος μου εχει δωσει χρηματα με τηνπρουποθεση να περασετε καλα
Μ ενα σινεμα και δυο μπόμπες θα θελει και να γαμήσει κιολαςΑδελφέ λιτά μη σε πάρει χαμπάρι το κορίτσι σου
..να με γλύφεις..να σε γλύφω...Αχ αυτός ο κώλος... Αχ αυτή η πίσω τρύπα!!!! Είναι για γλύψιμο!!!
Η Τζο ξέρει πολλά ..χαχαχαχα!!Έτσι όπως μόνο η Jo ξέρει και μπορεί
Επίσης αγορι να εισαι καλα!!Καλημερα και καλό σκ
Μωρο μου εσυ..σε πεθυμησα γμτ!Καβλιαρα μου!!!!
Μόλις τελειώσω το βράδυ τα ραντεβού μου θα σου πω να πάμε!!!θα σας παω σε κινηματογραφο σημερα....μετα θα παμε στα κλαμπς....ο θειος μου εχει δωσει χρηματα με τηνπρουποθεση να περασετε καλα
..κι έχουμε ξεμάλλιασμα!!Αδελφέ λιτά μη σε πάρει χαμπάρι το κορίτσι σου
...ο καθένας μ οτι μπορεί ρε αγαπη χαχαχαχα!!Μ ενα σινεμα και δυο μπόμπες θα θελει και να γαμήσει κιολας
εγκεφαλικο!!Καλημερούδια!
Γειά σου αγορακι!!εγκεφαλικο!!
Μυρίστηκες πλούσιο θείο εσυ ε;Μωρο μου εσυ..σε πεθυμησα γμτ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις τελειώσω το βράδυ τα ραντεβού μου θα σου πω να πάμε!!!