Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.660
Ξανθιά ειμαι, οχι χαζή χαχαχαχα!!Μυρίστηκες πλούσιο θείο εσυ ε;
Ξανθιά ειμαι, οχι χαζή χαχαχαχα!!Μυρίστηκες πλούσιο θείο εσυ ε;
Και ο Θεος επλασε την γυναικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερούδια!
Ευχαριστώ αγάπη!!Και ο Θεος επλασε την γυναικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν λες τα κεφάλια μέσα και πριν από λίγο ανεβάζεις φωτό να κάνεις face sitting καταλαβαίνεις τι συνειρμούς κάνουμε και που θέλουμε να βάλουμε μέσα το κεφάλι μας!!Αντε κεφάλια μέσα τέρμα το διαλλειμα..θα σας δω μετα παλι αγοράκια!!
Επίσης μωρακι μου!!Καλό Σάββατοβραδο Jo!!!
..οπου θέλετε βάλτε το κεφάλι σας.. δεν λέω όχι ποτε χαχαχαχα!!Όταν λες τα κεφάλια μέσα και πριν από λίγο ανεβάζεις φωτό να κάνεις face sitting καταλαβαίνεις τι συνειρμούς κάνουμε και που θέλουμε να βάλουμε μέσα το κεφάλι μας!!
Με όλο το σεβασμό…. Ω ρε μια μιλφαρα μεγατόνων!!!Καλό Σαββατόβραδο!
Καλημέρα αγαπη,θα μπω ναι κάποια στιγμή και στα παιδιά τ άτακτα χαχαχαχα!!Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια Jo
Πες και ένα γεια από δίπλα που μας λείπεις!
...να πάμε για μπύρες,όπως η νεολαία!κυρια τζοανα σηκωθητε να παμε να ψηφισουμε και να παμε σε κανα τειποιοιον μετα
Σ ευχαριστώ γλυκε μου ,εκφράσου άνετα εδω!Με όλο το σεβασμό…. Ω ρε μια μιλφαρα μεγατόνων!!!
Α Πειραιώς παρακαλώ...με τους μεγαλο μετοχους παρέα χαχαχα!!Σηκω να πας πειραια να ψηφισεις
ενταξει για τον θειο τα λεω τα τειοποιοια ...για μπυρες θα παμε...να πάμε για μπύρες,όπως η νεολαία!
...γιατι καλε;!Καλός είναι..χαχαχα!ενταξει για τον θειο τα λεω τα τειοποιοια ...για μπυρες θα παμε
Μωραλη δεν ξαναψηφιζω να ξερεις
ψηφιζω καστελα.....πες που να σε βρω να παμε για θαλλασινα μετα και μπαρακια μεσημεριανα....μην δουλεψεις σημερα......γιατι καλε;!Καλός είναι..χαχαχα!
Θα είσαι η φξαίρεση. Ολος ο Πειραιάς Μώραλη θα ψηφίσει!!!!!ψηφιζω καστελα.....πες που να σε βρω να παμε για θαλλασινα μετα και μπαρακια μεσημεριανα....μην δουλεψεις σημερα...
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΩΡΑΛΗ!!!!
πουτσα μου....αμα εισαι πειραιωτης μαγκα να ξερεις οτι ο πειραιας δεν θα ψηφισει κανΘα είσαι η φξαίρεση. Ολος ο Πειραιάς Μώραλη θα ψηφίσει!!!!!