Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.213
- Πόντοι
- 11.146
...μεχρι να τελειωσειςΜπαινοβγαίνω
...μεχρι να τελειωσειςΜπαινοβγαίνω
..εχω εμπειρία αρα γνωρίζω, ακριβώς όπως τα λες χαχαχα!!...πες τα ρε μωρο, φτιαξαν ενα μυθο οι μαυρουληδες, τσιμπανε μουνιτσες αλλα μενουν με την ορεξη στο τελος τις περισσοτερες φορες
αχ αχΜια τσόντα,γιατι εχω μερες να βαλω στ αγοράκια μου & την έταξα, και δρόμο για δουλειά!
Φουλ καύλα το άλλο μισό που δεν φαίνεται με το άνω μέρος και το πρόσωπο να ακουμπά στο κρεβάτιΜια τσόντα,γιατι εχω μερες να βαλω στ αγοράκια μου & την έταξα, και δρόμο για δουλειά!
ο μικελατζελο της γλυπτικης αλλα την τεχνη μου την προσφερω αποκλειστικα και μονο σε γυναικες ...ε τι να κανουμε εχουμε και εμεις οι " καλλιτεχνες" τις ιδιοτροπίες μαςΕίσαι γλύπτης τύπε;
Θα μου φτιάξεις μια προτομή;
Αχ εσυ..αχ!
Πάντα άψογη!!!!!
καβλωσε μας κ αλλο!Καλημέρα,να έχουμε ένα όμορφο Σάββατο!
Ευχαριστώ μωράκι!!Πάντα άψογη!!!!!
...αυτο κανω αγορακι!καβλωσε μας κ αλλο!
Εσυ με εφτα νάνους και γω με εφτα κοντέςΔεν θα είχα κανένα θέμα να ήταν κι αυτοί στο σχήμα!!!
Οταν ειδα την πετυχημένη φωτο
Και τι κερδίζω αν ερθω;!Οταν ειδα την πετυχημένη φωτομου ρθε στο μυαλο το ' έλα σε μένα '
Μερλό ΝεμέαςΚαι τι κερδίζω αν ερθω;!
Αγορακι μου εσυ...πόσο καιρό προσπαθούσαμε να βρεθούμε και να σήμερα το πετύχαμε!!Μαζευτειτε, θα απαγγειλω!!! Σήμερα επιτέλους βρέθηκα με την Τζο. Μπήκε μέσα αεράτη,άνετη,φιλική. Ότι πρέπει δηλαδή για να σπάσει ο οποιος πάγος μπορεί να υπάρχει σε ένα πρώτο ραντεβου για σεξ. Πολυ προσεγμένη,με σώμα λαμπάδα και μοσχομυριστη σε κάθε εκατοστό της. Δύο γύροι πεχτηκαν αλλά το highlight της συνάντησης ήταν τα προκαταρκτικά παιχνίδια τα οποία είχαν μεγάλη διάρκεια. Γλύψιμο αβέρτα παντού,γευτηκα τα πάντα της,όπως κι εκείνη επίσης. Ειναι συγκροτημένη γυναίκα με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι της και με σεβασμό,ο οποίος δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι καθόλου δεδομένος. Έφυγα νιώθοντας ότι κέρδισα μια φίλη κι όχι απλά ότι ξεφόρτωσα τις καυλες μου. Να σαι καλα Τζο,εις το επανιδειν!!
Καύλα . το απόλυτο θηλυκό
Ευχαριστώ πολυ!!Αυθόρμητες φωτο,τις στιγμής μ αρέσει να βγάζω!Καύλα . το απόλυτο θηλυκό
Είσαι σίγουρος μαν;;;Μαζευτειτε, θα απαγγειλω!!! Σήμερα επιτέλους βρέθηκα με την Τζο. Μπήκε μέσα αεράτη,άνετη,φιλική. Ότι πρέπει δηλαδή για να σπάσει ο οποιος πάγος μπορεί να υπάρχει σε ένα πρώτο ραντεβου για σεξ. Πολυ προσεγμένη,με σώμα λαμπάδα και μοσχομυριστη σε κάθε εκατοστό της. Δύο γύροι πεχτηκαν αλλά το highlight της συνάντησης ήταν τα προκαταρκτικά παιχνίδια τα οποία είχαν μεγάλη διάρκεια. Γλύψιμο αβέρτα παντού,γευτηκα τα πάντα της,όπως κι εκείνη επίσης. Ειναι συγκροτημένη γυναίκα με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι της και με σεβασμό,ο οποίος δυστυχώς στις μέρες μας δεν είναι καθόλου δεδομένος. Έφυγα νιώθοντας ότι κέρδισα μια φίλη κι όχι απλά ότι ξεφόρτωσα τις καυλες μου. Να σαι καλα Τζο,εις το επανιδειν!!
Ήμουν καλο και σοβαρό κορίτσι στο ραντεβού ρε φάτσα ,στο πρώτο τουλάχιστονΕίσαι σίγουρος μαν;;;