Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.587
Σ ευχαριστώ κουκλί μου..(και το εννοώ το κουκλί, γιατι σ έχω απολαύσει νεαρέ..!!)Μια χαρα εκανα
λιγο αποθεραπεια
Εσυ παντως μια κουκλα οπως παντα!
Σ ευχαριστώ κουκλί μου..(και το εννοώ το κουκλί, γιατι σ έχω απολαύσει νεαρέ..!!)Μια χαρα εκανα
λιγο αποθεραπεια
Εσυ παντως μια κουκλα οπως παντα!
Αν δεν είναι η άλλη λιγο freak στο κρεβάτι τι να την κάνεις !??...γιατι ως γνωστον, τα "κακα κοριτσια" πανε παντου (και κανουν τα παντα)
Δεν ξέρω γενικά τι παίζει με τους νάνους αλλά έχω δει τσόντες που νάνοι την είχαν πιο μεγάλη από μένα ..........Και ετσι ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.....(μονο οι νανοι μειναν αγαμητοι)
Και τι δε θα έδινα για να σε γλυψω.... Είσαι γυναίκα όνειρο..Καλημέρα στ αγόρια μου..εύχομαι μια καυλιαρικη ημέρα!
Ετσι λέγανε και για αφρικανους και τελικά μύθος...Δεν ξέρω γενικά τι παίζει με τους νάνους αλλά έχω δει τσόντες που νάνοι την είχαν πιο μεγάλη από μένα ..........
Ευχαριστώ μωράκι!!!Και τι δε θα έδινα για να σε γλυψω.... Είσαι γυναίκα όνειρο..
Ναι,έχω, με 2 αφροαμερικανους(αγαπημένος φίλος ο ένας ,από το 2019), έναν Βέλγο(μιγάς -Αφρικανός) , έναν Ολλανδό (μιγας Αφρικανός κι αυτός,)οχι δεν είδα τα μεγέθη που λένε στις τσόντες...Έχεις και black guy experience jo????? Νομίζω πάντως πρέπει να ισχύει πως είναι ψωλαραδες ...σε μια έρευνα για τους μέσους όρους πρώτες χώρες ήταν κάτι αφρικανικές
Και πάλι ρε Τζο και μεγάλες ψωλες να μην έχουν όλοι τους είναι προικισμένοι σωματικά από τη φύση τους ενώ ο μέσος λευκός είναι σαν σακι με πατάτες που πρέπει να ιδρώσει πολύ για να χτιστεί ενώ αυτοι το χουν γενετικάΝαι,έχω, με 2 αφροαμερικανους(αγαπημένος φίλος ο ένας ,από το 2019), έναν Βέλγο(μιγάς -Αφρικανός) , έναν Ολλανδό (μιγας Αφρικανός κι αυτός,)οχι δεν είδα τα μεγέθη που λένε στις τσόντες...
Σωματικά ναι, φοβερά κορμιά(ο φίλος μου είναι στην Φλώριδα σε ομαδα μπάσκετ προπονητης), αλλα προσόντα,μπα..ρε συ,εχω δει εγω Έλληνες με κάτι λουτσους...20+ που φοβήθηκα, και δεν τρομάζω εύκολα χαχαχαχα!!Και πάλι ρε Τζο και μεγάλες ψωλες να μην έχουν όλοι τους είναι προικισμένοι σωματικά από τη φύση τους ενώ ο μέσος λευκός είναι σαν σακι με πατάτες που πρέπει να ιδρώσει πολύ για να χτιστεί ενώ αυτοι το χουν γενετικά
Πω πω φαντάζομαι...αναμένουμε για το βίντεοΝαι,έχω, με 2 αφροαμερικανους(αγαπημένος φίλος ο ένας ,από το 2019), έναν Βέλγο(μιγάς -Αφρικανός) , έναν Ολλανδό (μιγας Αφρικανός κι αυτός,)οχι δεν είδα τα μεγέθη που λένε στις τσόντες...
Κάπου πρέπει να έχω ένα βιντεάκι με τον φίλο μου τον Αφρικανό ..θα ψάξω κάποια στιγμή μπας κ το βρω ..
Αύριο θα το ψάξω,ναι!Πω πω φαντάζομαι...αναμένουμε για το βίντεο
Έχεις και βίντεο με τους black guys?????Αύριο θα το ψάξω,ναι!
Νομίζω ναι..Έχεις και βίντεο με τους black guys?????
Κουκλι μου εσυ ...σε πρόλαβα σήμερα!Rock καταστάσεις με το κορίτσι
Παράπονο δεν έχω κανέναΚουκλι μου εσυ ...σε πρόλαβα σήμερα!
Θα το ψάξω αύριο αγαπη..σας καληνυχτω αγόρια μου!Αν το κορίτσι βρει και ανεβάσει υλικό από τους δύο Αφρικανους φίλους θα πέσει το διαδίκτυο πάντως
Θα κρασαρει το site αύριο από τους επισκέπτεςΘα το ψάξω αύριο αγαπη..σας καληνυχτω αγόρια μου!
...πες τα ρε μωρο, φτιαξαν ενα μυθο οι μαυρουληδες, τσιμπανε μουνιτσες αλλα μενουν με την ορεξη στο τελος τις περισσοτερες φορεςΣωματικά ναι, φοβερά κορμιά(ο φίλος μου είναι στην Φλώριδα σε ομαδα μπάσκετ προπονητης), αλλα προσόντα,μπα..ρε συ,εχω δει εγω Έλληνες με κάτι λουτσους...20+ που φοβήθηκα, και δεν τρομάζω εύκολα χαχαχαχα!!