Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η πύλες της κολάσεως μαζί με το καζάνι του βρασμού αμαρτία σκέτηπω πω τι θεαμα ..οταν ειναι και αθλητρια ειναι πολυ μα πολυ καλυτερα ..ετσι μουρχεται να βουτηξω μεσα στη φωτο με τα μουτρα ,κριμα που δεν γινεται
Ζουμερά και φυσικά ότι ποιο υγιεινό γεύμαΓλυκιά καληνύχτα...
Καλησπέρα sexy αγορι μου!!Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα Χαρά της καρδιάς μας Joanna
...καλώς τον καυλιαρη μου!Ζουμερά και φυσικά ότι ποιο υγιεινό γεύμα
Ο νηματοθετης μας, ο κυριος @blizardeye μας εχει απαγορευσει να γαμαμε. Μονο να ερχομαστε σε σωματικη επαφη και να συνουσιαζομαστε μας επιτρεπειΧθες το βράδυ μπήκα στα "παιδιά " να τους πω καληνύχτα, ο ενας έψαχνε χάπια για πίεση ο άλλος τα Βιάγκρα..περίμενα μπας και με μαμησει κάνεις αλλα τπτ τελικά χαχαχαχαχαχα!!!
...τον κόβω πολύ άτακτο κατά βάθος.Ο νηματοθετης μας, ο κυριος @blizardeye μας εχει απαγορευσει να γαμαμε. Μονο να ερχομαστε σε σωματικη επαφη και να συνουσιαζομαστε μας επιτρεπει
Γεροσατυρος ειναι και κατα βαθος και κατα πλατος....τον κόβω πολύ άτακτο κατά βάθος.
Κάτι θα κάνουμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ baby..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...πάντα με καυλες!
Δε βλέπω τη μυτούλα να ακουμπάει κοιλίτσα!!!!!!...φρέσκο υλικο..
Ωραία πιποστάση αυτη....φρέσκο υλικο..
Μην με προκαλείς ...το έχω για πλάκα ..Δε βλέπω τη μυτούλα να ακουμπάει κοιλίτσα!!!!!!
Για να βλέπεις το κωλαράκι που είναι ψηλά...ε;!Ωραία πιποστάση αυτη.
Η αγαπημενη μου
Έχεις μακρύνει το μαλλί, Τζοάννα;...φρέσκο υλικο..
Οχι ιδιαίτερα,λίγο, απλα είναι πάντα περιποιημένο και δείχνει όμορφο.Έχεις μακρύνει το μαλλί, Τζοάννα;
Τι ψηλά, οι κοντες μ αρεσουνΓια να βλέπεις το κωλαράκι που είναι ψηλά...ε;!
Άτακτε!!
Δε σε προκαλώ αγάπη μου όμορφη... Είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες σου!! Απλά respect στη καυλιαρα Jo.... Ήθελα να το δω και αυτό σε φωτογραφία γιατί είμαι μεγάλος fun.. Α ρε Jo, πέφτεις μακριά δυστυχώς... Να είσαι σίγουρη όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.... Θα γυρίσει ο τροχός και θα.......Μην με προκαλείς ...το έχω για πλάκα ..
Δείχνει μακρύτερο και καυλωτικό!Οχι ιδιαίτερα,λίγο, απλα είναι πάντα περιποιημένο και δείχνει όμορφο.
.....το ξέρω αγαπη ..το ξερω . γι αυτό σας βάζω υλικο έστω να καυλωνουμε έτσι..Δε σε προκαλώ αγάπη μου όμορφη... Είμαι σίγουρος για τις δυνατότητες σου!! Απλά respect στη καυλιαρα Jo.... Ήθελα να το δω και αυτό σε φωτογραφία γιατί είμαι μεγάλος fun.. Α ρε Jo, πέφτεις μακριά δυστυχώς... Να είσαι σίγουρη όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα.... Θα γυρίσει ο τροχός και θα.......
Για αυτό σε αγαπώ.........το ξέρω αγαπη ..το ξερω . γι αυτό σας βάζω υλικο έστω να καυλωνουμε έτσι..