Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.249
Που σαι ρε Μεγάλε Odin χεχεχε!!!....αν ησουν κ κρητικια, θα ησουν :
Που σαι ρε Μεγάλε Odin χεχεχε!!!....αν ησουν κ κρητικια, θα ησουν :
...γεμιζω μπαταριες!!!Που σαι ρε Μεγάλε Odin χεχεχε!!!
Πρώτα βλεπω κουλονέα να δω τι καινουρια καταστροφή μας βρήκε, και μετα ερχομαι κι απο σένα.Ας προσεχες..να μπαίνεις πρώτα Τζο βρε !!
Δεν πας να σε φορτίσει η ,jo?...γεμιζω μπαταριες!!!
...η Jo κ πολυ περισσοτερο τα τρυφερα πιπινακια ειναι για να αποφορτιζουν τις μπαταριες!!! Εχουν μεγαλη καταναλωσηΔεν πας να σε φορτίσει η ,jo?
Εχει καλη τιμη στην κιλοβατώρα
Και καλό ρεύμα. Η τάση σηκώνεται άμεσα και δεν πέφτει με τίποτεΔεν πας να σε φορτίσει η ,jo?
Πες τα μωρο...εσυ ήρθες 3 φορες για να διαπιστώσεις αν συμφέρω στο ρεύμα χαχαχχα!!!Και καλό ρεύμα. Η τάση σηκώνεται άμεσα και δεν πέφτει με τίποτε
...μπορει να ειχε διαρροη ο ανθρωπος κ να'χανε το ρευμα! Αμαν πχιααααΠες τα μωρο...εσυ ήρθες 3 φορες για να διαπιστώσεις αν συμφέρω στο ρεύμα χαχαχχα!!!
Εσένα ποτε θα σε φορτίσω βρε;!Δεν πας να σε φορτίσει η ,jo?
Από τη πρώτη επαφή το διαπίστωσα. Έπειτα έγινα πιστός πελάτης του δικτύου.Πες τα μωρο...εσυ ήρθες 3 φορες για να διαπιστώσεις αν συμφέρω στο ρεύμα χαχαχχα!!!
Επίσης ματια μου όμορφα!!Να έχεις μια ομορφη μερα καυλα μου μεγάλη!
Πολύ πολύ καλημερα, ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά!!!! Τα λέμε αύριο 12!!!Καλημέρα με καυλες...
Χαχαχχαχχαχα!!!Πολύ πολύ καλημερα, ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά!!!! Τα λέμε αύριο 12!!!
Το διόρθωσα στο τέλος....
Ε όχι χωρίς ήχο ρε Τζο! Ήμαρτον!Καλημέρα με καυλες...
Ένα δίκιο το έχει ο φίλος....Ε όχι χωρίς ήχο ρε Τζο! Ήμαρτον!
Κωλοχτυπα δυνατη μωρο μουΚαλημέρα με καυλες...
Αναμενουμε την κριτικη εδω απο αυτο το βιωμα ζωης με την καυλοΤζο (βγαλτε και καμια τσοντουλα βρε αδερφε)Πολύ πολύ καλημερα, ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά!!!! Τα λέμε αύριο 12!!!
Το διόρθωσα στο τέλος....
Ακολουθώ καιρό το νήμα σου...και έχω τρελαθεί με αυτό το κορμί...ελπίζω σύντομα να βρω το χρόνο να έρθω να με κάνεις καλά...Καλημέρα!