psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Σειρά στο Netflix...πολύ κάψιμο
Αν και πριν σου εβαλα τον ύμνο σήμερα που δεν κατάφερα να σε βρω στο τηλ είχα ελάχιστο χρόνο με αυτό θα σε απολάμβανα next time Κυρία τζο
Αχά, δε τη ξερω baby...Σειρά στο Netflix...πολύ κάψιμο
Με τιμά να έχω τίτλο καβλιαρας ?Δεν παρακολουθω το νημα πολυ καιρο παντως απο οσο που διαβαζω (και βλεπω) τελευταια, Τζο μου φαινεσαι μεγαλη καβλιαρα και αυτο με ελκυει να ξερεις.
Ρε συ τι κομματάρες βάζεις..οκ..τα σέβη μου απλά..Αν και πριν σου εβαλα τον ύμνο σήμερα που δεν κατάφερα να σε βρω στο τηλ είχα ελάχιστο χρόνο με αυτό θα σε απολάμβανα next time Κυρία τζο
Είχα ραντεβού γι αυτό.. έπρεπε να ξανά τηλ.η ας άφηνες μήνυμα5:29 ακριβώς
Σε τιμά για το γεγονος οτι μου τον κανεις πετρα μονο με μια ατακα, ενα emoji και μια φωτο μαναρι μου. Ανυπομονω να κατεβω η να ανεβεις να συναντηθουμε ????Με τιμά να έχω τίτλο καβλιαρας ?
Ρε συ τι κομματάρες βάζεις..οκ..τα σέβη μου απλά..
?Σε τιμά για το γεγονος οτι μου τον κανεις πετρα μονο με μια ατακα, ενα emoji και μια φωτο μαναρι μου. Ανυπομονω να κατεβω η να ανεβεις να συναντηθουμε ????
Δεν πειράζει το κατάλαβα ήμουν πολύ βιαστικός όποτε κάποιααλλη στιγμή σύντομαΕίχα ραντεβού γι αυτό.. έπρεπε να ξανά τηλ.η ας άφηνες μήνυμα
?????Μποτιλιάρισμα
Αύριο έχεις γενέθλια ..?Μποτιλιάρισμα
Ε τώρα την έμαθες....δες τηνΜε πήρες τηλ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχά, δε τη ξερω baby...
Μετά που θα χαλαρώσω θα τη ψάξω ΝαιΕ τώρα την έμαθες....δες την
Midle birthdayΑύριο έχεις γενέθλια ..?
Όπως κατάλαβες, μου αρέσουν τα σουβλισματα, όλων των ειδών ???Μη παίρνεις κι όρκο..αντέχω ?
Έχεις κάτι βουκολικο πάνω σου.. γίδια πρόβατα σούβλες..
Κάπως το σωνεις,αλλά χρειάζεται κιαλλο!!!Κάτσε ρε φίλε... Τι άλλο πρέπει να κάνω;;; Σου έχω πρόταση...
Θα πάρουμε τη jo παρτουζα και για να γλυτώσω και τη σούβλα εγώ δεν θα τον βάλω καθόλου στον πάτο της που του έχω τόσο αδυναμία... Όλος δικός σου αδελφέ μου Κώστα
Ωρε πιπιλισμα που έχει να πέσει!!!
Όπως κατάλαβες, μου αρέσουν τα σουβλισματα, όλων των ειδών ???
Κάπως το σωνεις,αλλά χρειάζεται κιαλλο!!!
Καλή χαλάρωση και απόλαυση!!!Καλώς το μου.. Πάω για ντουζάκι κ έρχομαι .
Έλα κ εσύ... ?Καλή χαλάρωση και απόλαυση!!!