Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.082
- Πόντοι
- 206
Καλα ναι… Δεν διαφωνω!Να σου πω βρε Γιάννη μου.. μια μορφή κλειστής κοινωνίας είναι το μπου ,έχει τα σωστά έχει και τα στραβά..
Καλα ναι… Δεν διαφωνω!Να σου πω βρε Γιάννη μου.. μια μορφή κλειστής κοινωνίας είναι το μπου ,έχει τα σωστά έχει και τα στραβά..
Μονο λέξεις .....Έφυγε ο Frank, κρίμα ήθελα να μου μάθει κ άλλες λέξεις ?
Έμαθα όμως σήμερα μια λέξη νεα το γκροβερακι, πάνω που ήθελα κι άλλες έφυγεΜονο λέξεις .....
Και εγώ στη σειρά αναμονής είμαι;;; Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο σου έρχομαιΟύτε εσύ με γαμησες ακόμη.. χμ...
Μπα όσο δε χωνεύει τα γίδια και τους τράγους άλλο τόσο δε χωνεύει και τα γουρούνια..αρα κανένα τοπίο δε ξεκαθάρισε, σουβλιστο σε κοβωΚαι εγώ στη σειρά αναμονής είμαι;;; Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο σου έρχομαι
Αφού τα βρήκαμε με τον φίλο και ετοιμάζουμε και το φιλικό. Δεν μου αρέσει να με λένε γουρούνι... προτιμώ το χοιρινό ή έστω του γουρουνάκι... ΕυχαριστώΜπα όσο δε χωνεύει τα γίδια και τους τράγους άλλο τόσο δε χωνεύει και τα γουρούνια..αρα κανένα τοπίο δε ξεκαθάρισε, σουβλιστο σε κοβω
Εντάξει γουρουνάκι μου ..?Αφού τα βρήκαμε με τον φίλο και ετοιμάζουμε και το φιλικό. Δεν μου αρέσει να με λένε γουρούνι... προτιμώ το χοιρινό ή έστω του γουρουνάκι... Ευχαριστώ
Τώρα μάλιστα.... Ιδιαιτέρως το μου στο τέλος με έκανε λιώμα. Λουκούμι που λένεΕντάξει γουρουνάκι μου ..?
Κάτσε να βγάλω το μου γιατί σε βλέπω σουβλιστο αύριο κυριακάτικα αντί το ΠάσχαΤώρα μάλιστα.... Ιδιαιτέρως το μου στο τέλος με έκανε λιώμα. Λουκούμι που λένε
Αστο εκεί που είναι. Τον ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Θα με χαρείς πλέον μόνο ωμό. ?Κάτσε να βγάλω το μου γιατί σε βλέπω σουβλιστο αύριο κυριακάτικα αντί το Πάσχα
Οτι πρεπει για γλυψιμο.Καλημέρα...?
?Οτι πρεπει για γλυψιμο.
Καλημερες
??Καλημέρα Κυρία τζο
Καλημέρα μωρό μου..Την Καλημέρα μου στα κορίτσια σου..
Κρύβε λόγια.. Θα έχουμε μπλεξίματα με τον επίσημο.Καλημέρα μωρό μου..
Είσαι ο ανεπίσημος ??Κρύβε λόγια.. Θα έχουμε μπλεξίματα με τον επίσημο.
Μου έφτιαξες τη μέρα... Απέκτησα τίτλο τιμής. Ο ήλιος φαντάζει πιο λαμπερός πλέονΕίσαι ο ανεπίσημος ??